loading
close
SON DAKİKALAR

Atakaş Hatayspor 4-2 Galatasaray

Atakaş Hatayspor 4-2 Galatasaray
Tarih: 16.01.2022 - 22:04
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor ile Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi maçta Galatasaray 4-2’lik skorla Hatayspor'a yenildi.

Galatasaray, Hatayspor'a deplasmanda 4-2 yenilirken; iki de kayıp verdi. Berkan ve Taylan Antalyalı cezalı duruma düştü.

İsmail Çipe, Sacha Boey, Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk, Marcao, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Alexandru Cicâldău, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu 11’iyle sahaya çıktık.

Galatasaray'ın gollerini 23. dakikada Emre Kılınç, 45+8’de Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Hatay takımı ise 43’te penaltıdan Mame Diouf, 62’de Kamara, 79 ve 90+1’de ise Saba Lobzhanidze ise skorlar buldu. Mücadelede Taylan Antalyalı 82. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Berkan Kutlu ise gördüğü sarı kart sonrası Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü. 

Galatasaray, Atakaş Hatayspor maçına 9 eksikle çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte Afrika Uluslar Kupası için milli takım kamplarında bulunan Sofiane Feghouli ve Mustafa Muhammed, sarı kart cezalısı Victor Nelsson ile sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Işık Kaan Arslan, Ryan Babel, Arda Turan ve Christian Luyindama kadroda yer almadı.

Hatayspor maçında iki oyuncu cezalı duruma düştü. 25. dakikada sarı kart gören Berkan Kutlu cezalı duruma düştü. 

82. dakikada ise Taylan Antalyalı, Ruberio'ya yaptığı hareket sonrası doğrudan kırmızı kart gördü.

Berkan Kutlu, 22. haftadaki Kasımpaşa maçında takımındaki yerini alamayacak. 

Taylan Antalyalı ise 22. haftadaki Kasımpaşa ve 23. haftadaki Trabzonspor maçlarında forma giyemeyecek. 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları