loading
close
SON DAKİKALAR

Atakum Belediyesi'nin servis aracı kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Atakum Belediyesi'nin servis aracı kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var
Tarih: 08.01.2021 - 09:16
Kategori: Yurt

Samsun Atakum Belediyesi'nin temizlik ve fen işleri ekiplerini taşıyan servisi kaza yaptı. Kazada 2 işçi hayatını kaybetti, 22 işçi yaralandı.

Atakum Belediyesi, temizlik ve fen işleri ekiplerini taşıyan servisin bu sabah Mevlana Mahallesi Serhat Caddesi üzerinde frenlerinin boşalması sonucu kaza yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre kazada 2 işçi hayatını kaybetti, 1'i ağır 22 işçi de yaralandı.
Belediye Başkanı Cemil Deveci, kazaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Başkan Deveci, "Kıymetli hemşehrilerim, bu sabah canımızı çok yakan elim kazada 2 mesai arkadaşımızı ne yazık ki kaybettik. Yaralanan 22 arkadaşımızdan 19'u taburcu edildi.Emek birliği yaptığımız canlarımıza Allah'tan rahmet, tedavisi devam eden mesai arkadaşımlarıma ise acil şifa diliyorum" dedi.
Belediyeden kazada yaralanan işçilerden Enes Şen için kan bağışı çağrısı yapıldı. Çağrıda, "Sabah saatlerinde yaşadığımız vahim kazada ağır yaralanan Enes Şen için çok acil A RH + kana ihtiyaç vardır. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızın hasta adı ile Citymall AVM önündeki Kızılay'a bağışta bulunması önem ve rica ile duyurulur" denildi.

 

*Fotoğraf: www.samsunkenthaber.com.tr

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları