loading
close
SON DAKİKALAR

Atamalar Resmi Gazetede...

Atamalar Resmi Gazetede...
Tarih: 11.02.2012 - 19:26
Kategori: Siyaset

Bazı bakanlıklardaki kadrolara yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne Kemal Cirit, Kanunlar ve Kararlar Genel Müdür Yardımcılığına Metin Yener atandı.

Adalet Bakanlığı Adalet Müfettişliklerine, Tarsus Cumhuriyet Savcısı Ahmet Çelikkol, Kütahya Cumhuriyet Savcısı Abdulhalim Sağlam, Mardin Hakimi Selçuk Telli, Kemer Hakimi İbrahim Kocaoğul, Aksaray Cumhuriyet Savcısı İbrahim Atakur, Muş Cumhuriyet Savcısı Zeynal Abidin Ekici, İstanbul İdare Mahkemesi Üyesi Ramazan Akcan’ın atanmaları uygun görüldü.

Avrupa Birliği Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Tuna Bekleviç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri Atila Erenler, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına, Bakanlık Müşaviri Dr. Haluk Bilgin, Dışişleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine ise Büyükelçi Ahmet Kamil Erozan ve Mehmet Dönmez atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Ali Ağaçdan getirildi. Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Raşit İş başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bu suretle boşalacak Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına ve boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine İrfan Yılmaz atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine Ali Özdemir, Hasan Sarı, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığına Salih Arıkan, 1. Hukuk Müşavirliğine Mehmet Karaman’ın atanmaları uygun görüldü.

Milli Savunma Bakanlığının kararnamelerine göre de 57 Askeri Hakim Subay ile hakim sınıfına mensup 5 subay ve 4 yedek subay ile 2 Hava Hakim Subayın görev yerleri değiştirildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları