loading
close
SON DAKİKALAR

Ataol Behramoğlu, Bakırköy’de sanatseverlerle buluştu

Ataol Behramoğlu, Bakırköy’de sanatseverlerle buluştu
Tarih: 02.03.2018 - 11:41
Kategori: Kültür & Sanat

Şair, yazar Ataol Behramoğlu, Bakırköy Belediyesi'nin “Değerlerimizle Buluşuyoruz” etkinlikleri kapsamında Bakırköy’de sanatseverlerle buluştu.

Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, Ataol Behramoğlu’nun kendi sesinden şiirlerini dinleyen Bakırköylüler, Müzisyen Haluk Çetin’in yorumladığı şiirlerle muhteşem bir gece yaşadı.

Geceye katılan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Bakırköy’ü Kültür ve Sanat’ın Başkenti yapmak konusunda kararlıyız. Bu kapsamda sanatın her dalından değerlerimizi Bakırköy’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Behramoğlu’nun son kitabının ismi ‘Ne Çok Hain’, ama biz biliyoruz ki hocam gibi çok sayıda da yurtsever, cumhuriyetçi aydınları var. Bu geceyi bize yaşattıkları için Sayın Behramoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ayla Kaymak ve Sercan Yener’in sunumuyla gerçekleşen şiir ve müzik dolu gece, Ataol Behramoğlu’nun başta son çıkan şiir kitabı ‘Ne Çok Hain’ olmak üzere tüm kitaplarını sanatseverler için imzaladı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları