loading
close
SON DAKİKALAR

Atladı mı atıldı mı?

Atladı mı atıldı mı?
Tarih: 12.02.2012 - 20:20
Kategori: Yerel

Bir hafta önce tanıştığı Bayram Uysal’ın kullandığı otomobilin camından atladığı iddia edilen Hatice hemşire kafasını bariyerlere çarparak hayatını kaybetti

Şişli’de, İnönü Caddesi Çeliktepe girişi köprü altında önceki akşam ilginç bir kaza meydana geldi. Otomobilden atlayan Hatice Yolcu adlı kadın kafasını bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Polis, Yolcu’nun bir hafta önce tanıştığı erkek arkadaşı Bayram Uysal’ı gözaltına aldı. Akıllarda, “Atladı mı, atıldı mı?” soruları bırakan olay şöyle meydana geldi:
Taksim’de bir telefoncuda çalışan Bayram Uysal (27), bir hafta önce telefon sattığı Hatice Yolcu (29) ile arkadaş oldu. Önceki akşam da buluşan iki arkadaş bir parkta otomobilin içinde bir süre sohbet etti.
Uysal, daha sonra Yolcu’yu evine bırakmak üzere Çeliktepe istikametine doğru yola çıktı. Uysal’ın iddiasına göre, otomobilin camını açan Hatice Yolcu hareket halindeki otomobilden yola atladı. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemşire olarak çalıştığı öğrenilen ve daha önce de 2 kez intihara kalkıştığı iddia edilen Hatice Yolcu ağır yaralandı.
Atladı mı atıldı mı?
10 metre sonra durdu
Genç kızın düştüğü yerin yaklaşık 10 metre ilerisinde duran Bayram Uysal polis ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Yolcu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin gözaltına aldığı Uysal, “Evine bırakmak üzere hareket etmiştim. Bu sırada otomatik camı açtığını gördüm. Aniden açtığı camdan kendini yola attı. Bu sırada kafasını yol kenarındaki bariyere çarptı. Hemen polisi ve sağlık ekiplerini aradım” dedi.
Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 5 yıldır görev yapan hemşire Hatice Yolcu’yu tanıyan arkadaşları ölüm haberiyle şoke oldu. Arkadaşları, “Saatinde işine gelip giden, işini düzgün yapan bir insandı. İntihar edecek biri değildi” diye ağladılar.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları