loading
close
SON DAKİKALAR

Avanos Belediyesi, Covid_19 nedeni ile karantinada olan vatandaşlara akşam yemeği desteği veriyor

Avanos Belediyesi, Covid_19 nedeni ile karantinada olan vatandaşlara akşam yemeği desteği veriyor
Tarih: 30.11.2020 - 13:00
Kategori: Yerel

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş duyurdu; 'Covid-19 nedeni ile evinde karantinada olan ve gıda temininde güçlük çeken Vatandaşlarımızın karantina süresince akşam yemeği ihtiyaçlarını karşılama hizmeti başlattık.'

Avanos Belediyesi toplumsal dayanışma örneklerine bir yenisini daha ekledi.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruyla Covid-19 nedeni ile evinde karantinada olan ve gıda temininde güçlük çeken Vatandaşlarımızın karantina süresince akşam yemeği ihtiyaçlarını karşılama hizmeti başlamıştır açıklamasını yaptı. Koronavirüs salgınıyla mücadelesini 7/24 sürdüren ve ilçe genelinde önlemlerini artıran Avanos Belediyesi, insan odaklı çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Avanos Belediyesi Covid-19 nedeniyle evlerinde karantinada olan vatandaşların akşam yemeklerini ücretsiz olarak karşılayacak hijyenik paketler halinde hazırlanan sıcak yemekler evlere ulaştırılacak.

Başkan İbaş “Covid-19 salgınının günümüzdeki artışını göz önüne alarak hasta vatandaşlarımızın da yemek ihtiyaçlarını karşılamaya başladık, Bütün tedbirlerimizi aldık, Hastalarımıza sıcak yemeklerini ulaştıracağız hastalarımızın yanındayız' dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları