loading
close
SON DAKİKALAR

Avanos Belediyesi'nden Süt Kardeşim projesi

Avanos Belediyesi'nden Süt Kardeşim projesi
Tarih: 24.01.2021 - 10:39
Kategori: Yerel

Avanos Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin 0-10 yaş arası çocuklarına süt desteği sağlamayı hedefleyen “Süt Kardeşim” projesi kapsamındaki çalışmalarda sona gelindi.

Avanos Belediye Başkanı İbaş, Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Kadir HAKLI ile birlikte “Süt Kardeşim” projesi için taze süt alımının gerçekleştirileceği Kalaba’da bulunan UNDANE süt çiftliği adlı tesisi ziyaret ederek, İşletme sahibi Selçuk AÇIK’tan süt üretimi, tesis ve diğer detaylar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Çocuklarımızın temel besin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçemizde yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına “Süt Kardeşim Projesi” kapsamında ücretsiz süt desteği sağlanacaktır. Projeden, süte ihtiyaç duyan 0-10 yaş arası çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamaya gücü yetmeyen aileler faydalanabilecek. “Süt Kardeşim” projesi kapsamında verilen süt desteğinden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahiplerinin başvuruda bulunabilmeleri için ihtiyaç ve gelir durumlarını beyan eden evraklar ile birlikte Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Süt dağıtımının Avanos Belediyesi ekipleri tarafından, ailelerin adreslerine haftalık gerçekleştirilmesi planlanmakta.

Başkan Celal Alper İBAŞ yaptığı açıklamada: “Tüm dünya ve ülkemiz salgın nedeniyle oldukça zor bir dönemden geçerken ilçemizde de maddi yardıma ihtiyaç duyan ailelerin sayısı maalesef her geçen gün artmakta. Biz de hem sosyal sorumluluk bilinci hem de sosyal belediyecilik ilkesiyle yola çıkarak ilçemizde yaşayan ve süte ihtiyaç duyan kardeşlerimize ve çocuklarımıza “Süt Kardeşim Projesi” ile destek olacağız. Projemizden İlçemizde ikamet eden ve durumunu evraklarla beyan eden tüm ailelerimiz faydalanabilecek. 0-10 Yaş arası çocuğu olan ailelerimize haftalık 3lt’lik süt yardımı, belediye ekiplerimiz tarafından adreslerine teslim şeklinde gerçekleştirilecek. Böylesi zor dönemlerde halkımızın yanında olmak makamımızın gereği, boynumuzun borcudur.” dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları