loading
close
SON DAKİKALAR

Avanos Belediyesi'nin kendi imkanları ile aldığı kar küreme aracı iş başında

Avanos Belediyesi'nin kendi imkanları ile aldığı kar küreme aracı iş başında
Tarih: 10.02.2022 - 22:49
Kategori: Yerel

Avanos Belediyesi, 7/24 sürdürdüğü karla mücadeleye Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın girişimleriyle karla mücadele çalışmalarına hız kazandıracak modern ve teknolojik donanımlı aracıda dâhil edip, kar temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Avanos Belediyesi, ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda kar temizliği ve aynı zamanda tuzlama yapmak amacıyla, kendi imkânlarıyla kar küreme ve tuzlama aparatı satın aldı. Kamyon üzerine monte edilen sistem, kar küreme ve tuzlama yapabilecek. Kar küreme aracı ile kar temizliği daha hızlı yapılırken, yaşanabilecek buzlanmaların önüne geçilmesi amacıyla yollara tuz serpecek.

İlçe merkezinde kar yağışının başladığı andan itibaren karla mücadelede seferberlik ilan eden Avanos Belediyesi, 7/24 sürdürdüğü karla mücadeleye Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın girişimleriyle karla mücadele çalışmalarına hız kazandıracak modern ve teknolojik donanımlı aracıda dâhil edip, kar temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada “Avanos Belediyesi olarak kar yağışlı günlerde yolların güvenli olabilmesi için kamyon üzerine monte edilen Kar küreme ve tuzlama aparatı satın aldık. Bu kamyon kış aylarında ön tarafına kar küreme aparatı takılarak, karlı yolları temizleyecek aynı zamanda arka tarafa monte edilen tuz serpme aleti ile buzlanmayı önleyecektir. Çok işlevli bu aracımız yaz aylarında ise kar ile tuz aparatları sökülerek başka işlerde hizmet verecektir” dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları