loading
close
SON DAKİKALAR

Avengers: Endgame Türkiye’de rekor kırdı

Avengers: Endgame Türkiye’de rekor kırdı
Tarih: 28.04.2019 - 12:32
Kategori: Kültür & Sanat

Yılın en çok beklenen filmi olan Avengers: Endgame, 25 Nisan’da beyaz perdede yerini aldı. Avengers: Endgame, yaptığı 6.082.094 TL’lik hasılat ile Türkiye’de, tüm zamanların en iyi açılış rekorunu kırdı. Film ilk gün 352.089 kişi tarafından izlendi.

Tüm dünyanın merakla beklediği Marvel Stüdyoları’ndan Avengers: Endgame, Türkiye’de 25 Nisan’da vizyona girdi. Filmi ilk gün izlemek isteyen Marvel hayranları sinemalara akın etti. 24 Nisan’ı 25 Nisan’a bağlayan gece başlayan seanslar başta olmak üzere, sinema salonları doldu taştı.

Ön satışa açılan biletlerinin dahi rekor satış rakamlarına ulaştığı Avengers: Endgame, vizyondaki ilk gününü de rekor bir açılış ile tamamladı. Box Office Türkiye verilerine göre; Avengers: Endgame ilk gününde 352.089 kişi tarafından izlendi ve yaptığı 6.082.094 TL’lik hasılat ile tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi açılışını gerçekleştiren film oldu.

Marvel Stüdyoları'nın yirmi iki filminin görkemli bir sonucu olan “Avengers: Endgame” filminde, Thanos tarafından başlatılan ve evrenin yarısını yok edip Avengers üyelerini ayıran vahim olaylar, geri kalan Avengers üyelerini son bir kez daha bir araya getiriyor.

Avengers: Endgame filminin yapımcılığını Kevin Feige, yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo yapıyor. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau ve Stan ise filmin baş yapımcıları. Filmin senaryosu da Christopher Markus & Stephen McFeely tarafından yazıldı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları