loading
close
SON DAKİKALAR

AVM'de yangın dehşeti

AVM'de yangın dehşeti
Tarih: 11.02.2012 - 23:47
Kategori: Yerel

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir alışveriş merkezinde çıkan yangında korkulu anlar yaşandı. Dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırılan 11 kişiden 1'i hayatını kaybetti

Samsun'un Çarşamba Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bulunan alışveriş merkezinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında, alışveriş merkezinin bulunduğu binanın üst katındaki dairede oturan 1,5 yaşında bir çocuk ile annesi ve üç vatandaş mahsur kaldı. 

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile binadan çıkarılan vatandaşlar Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Çarşamba Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdehale ettiği yangında vatandaşlar büyük panik yaşadı. Yangın, uzun süren çalışma sonucu kontrol altına alındı. Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Dumandan zehirlenen 11 kişi hastaneye kaldırıldı.

Binanın üst katındaki dairede mahsur kalan ve dumandan zehirlenen Emrah Alp (28), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Binada mahsur kalandan ve dumandan zehirlenen Nagihan Çınar, Nuri Kaan Çınar, Kübra Çınar ile adları belirlenemeyen 5 kişi ile bunları binadan tahliye etmeye çalışan iki itfaiye görevlisinin Çarşamba Devlet Hastanesindeki tedavileri sürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları