loading
close
SON DAKİKALAR

Avrupa Halter Şampiyonası'nda Gamze Altun altın madalya, Cansu Bektaş ve Duygu Alıcı'dan gümüş madalya!

Avrupa Halter Şampiyonası'nda Gamze Altun altın madalya, Cansu Bektaş ve Duygu Alıcı'dan gümüş madalya!
Tarih: 12.02.2024 - 20:41
Kategori: Spor

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da 12-20 Şubat tarihlerinde düzenlenen 2024 Avrupa Halter Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden kadınlardan büyük başarı.

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 45kg'da Cansu Bektaş ve Gamze Altun zirveye ambargo koydu. Sporcularımız 3 altın ve 2 gümüş madalya kazanırken 2 de Avrupa rekoru kırdı.

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 49 kg'da ülkemizi temsil eden Duygu Alıcı, koparmada 78 kg'luk kaldırışıyla gümüş madalyanın sahibi oldu.

Halterde zirve rekorlarla bizim!

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 45 kg'da ülkemizi temsil eden sporcularımız Cansu Bektaş ve Gamze Altun zirveye ambargo koydu.

Sporcularımız 3 altın ve 2 gümüş madalya kazanırken 2 de Avrupa rekoru kırdı.

Cansu Bektaş, koparmada 75 kg ile altın, silkmede 88 kg gümüş madalya kazanırken toplamda 163 kg ile Avrupa rekoru kırarak üst üste 2. kez Avrupa Şampiyonu oldu.

Aynı kiloda mücadele eden Gamze Altun ise silkmede 92kg ile Avrupa rekoru kırarak altın madalyaya uzanırken, toplamda 157 kg ile Avrupa ikinciliğini elde etti.

Bulgaristan’da Zirve Türkiye’nin 

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da 12-20 Şubat tarihlerinde düzenlenen 2024 Avrupa Halter Şampiyonası'nda ülkemizi kadınlar 45 kiloda temsil eden milli sporcumuz Cansu Bektaş ve yine aynı kürsüde milli sporcumuz Gamze Altun toplamda 3 altın, 2 gümüş madalya ve 2 Avrupa rekoru ile zirveyi kapattılar.

Cansu Bektaş: Koparmada 75kg ile toplamda Avrupa rekoru kırarak 163 kg ile silkmede 
Gamze Altun: Silkme Avrupa rekoru kırarak 92kg ile toplamda 157 kg ile

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları