loading
close
SON DAKİKALAR

Avrupa'da Nexum Markası Büyüyor

Avrupa'da Nexum Markası Büyüyor
Tarih: 12.02.2012 - 01:32
Kategori: Bilim & Teknoloji

Bilişim 500 sonuçlarına göre yazılım ihracatı gelirlerinde yedinci sırada yer alan Nexum uluslararası bir başarıya daha imza attı.

Türkiye dahil dokuz Avrupa ülkesinde gerçekleştirilen Lenovo DO Tour online yarışmasına Nexum İmzası 

Nexum; Sony Europe, Bosch und Siemens Hausgerate (BSH), Darty ve Dertour'dan sonra Lenovo için de global ölçekte hizmet sunmaya başladı. Nexum Lenovo'nun DO Tour projesi kapsamında dokuz ülkede gerçekleştirilen projenin merkez ajansı olarak hizmet sunuyor. 

Türkiye'nin önde gelen firmalarına verdiği hizmetin yanı sıra uluslararası müşterilere de sunduğu hizmet ile ön plana çıkan Nexum artık yurtdışında tercih edilen bir teknoloji şirketi haline geldi. Nexum, Lenovo'nun Türkiye dahil Avrupa'daki 9 ülke ofisinin katılımıyla gerçekleştirdiği projenin merkez ajansı olarak global bir başarıya daha imza attı. Romanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Slovakya, Bulgaristan, Sırbistan, Yunanistan, Macaristan ve Türkiye'de yürütülen online yarışma kapsamında Lenovo IdeaPad K1 tablet ve Pekin turu kazanmak isteyen katılımcılar eğitimden eğlenceye, sağlıktan teknolojiye dokuz farklı kategoride açıklanan görevleri yerine getirmeye çalışıyorlar. 

Türkiye dahil dokuz Avrupa ülkesinde gerçekleştirilen online yarışmanın web sitesi tasarımı ve altyapısı Nexum imzasını taşıyor. Dokuz ülke ve dokuz ayrı dil için hazırlanan tasarımların yanı sıra online yarışma kategorileri, tüm mikrosite içerikleri iPhone ve Android için yarışmanın mobil uygulamaları da Nexum tarafından hazırlandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları