loading
close
SON DAKİKALAR

Avukat Hüseyin Ersöz, sahte açılan Levent Göktaş hesabı hakkında açıklama yaptı

Avukat Hüseyin Ersöz, sahte açılan Levent Göktaş hesabı hakkında açıklama yaptı
Tarih: 25.07.2022 - 15:18
Kategori: Gündem

Levent Göktaş adına açılan sahte hesaplardan, spekülasyon yaratmak amacıyla Sedat Peker ve birçok kişi hakkında yorumlar yapılmaya devam edilmektedir.

Avukat Hüseyin Ersöz, sahte açılan Levent Göktaş hesabı hakkında açıklama yaptı.

"Necip Hablemitoğlu Suikastıyla ilgili bundan yaklaşık 1 yıl önce (2021 yılı) sosyal medyada yapılan bazı yorumlarla ilgili Levent GÖKTAŞ beni aramış ve "bunlar saçma sapan iddialar, avukatım olarak sadece bil yeter" demiştir. Bu konu hakkında ilk ve tek görüşmemiz bu olmuştur.

2021 yılında gerçekleşen bu telefon görüşmesi ve ifade ettiği hususlar, kendisinden suikast iddiasıyla ilgili duyduğum tek yorumdur. Geldiğimiz aşama itibariyle, yaklaşık 1 yıl önce yapılan bu değerlendirmeyi, kamuoyunun bilmesinde fayda gördüğüm için paylaşıyorum.

Levent Göktaş adına açılan sahte hesaplardan, spekülasyon yaratmak amacıyla Sedat Peker ve birçok kişi hakkında yorumlar yapılmaya devam edilmektedir. Bu açıklamaların hiçbirisinin gerçekliği yoktur. Yaptığımız basın açıklaması dışında bu gerçek dışı yorumlara itibar edilmemeli.

Müvekkilimiz Mustafa Levent Göktaş’a ilişkin Kamuoyu Duyurusunda yazanlar dışında, hiçbir spekülasyona itibar edilmemesini rica ediyor; bu konuda herkesin gerekli duyarlılığı göstermesini bekliyoruz.

GÖKTAŞ Ailesi Adına Av. Hüseyin ERSÖZ açıklama yaptı;

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları