loading
close
SON DAKİKALAR

Ayakkabınız kişiliğinizi ele veriyor

Ayakkabınız kişiliğinizi ele veriyor
Tarih: 12.02.2012 - 20:08
Kategori: Kadın

Ayakkabılar sahipleri hakkında ipucu verir mi? Psikologlara göre, evet. Ayakkabı tarzınız kişiliğinizi anlatıyor. Peki, bu nasıl oluyor? İşte zevklerinize göre kişiliğinizin analizi...

Dolabınızda birçok ayakkabınız olabilir, birçok stili sevebilirsiniz. Bu, elbette gayet normal. Ama bakalım genel olarak, hangi tip ayakkabı hangi kişiliği yansıtıyor?

Stiletto severler

Stiletto seviyorsanız büyük olasılıkla dikkat çekmeyi seven birisiniz. Biraz kaprisli ve şımarık görünseniz de her zaman istediğinizi elde ediyorsunuz. Gücünüzden ve cinsel çekiciliğinizden eminsiniz. Ancak, dışarıdan bazı insanlara aptal ve sığ bir kız olarak görünmekten şikayetçisiniz.

Babet severler

Genellikle, tatlı, dost ama biraz sıkıcı olurlar. Ruhlarının derinliklerinde hala bir çocuk vardır. Açık ve çekici olmaya çalışırlar ancak yeni insanlara zor ısınırlar. Modaya düşkündürler, alışverişi severler. Kibar ve düşüncelilerdir. Erkeklerin gözünde kırılgan ve narindirler.

Motorcu botu severler

Çekingen, içine kapalı ve biraz benmerkezci olabilirler. İnsanlara pek güvenmezler ve kendi işlerini kendileri halletmeyi severler. Ama aynı zamanda akıllı ve duyarlıdırlar. Sosyal ilişkileri iyidir. Bazen haşin ve kaba sayılabilecek davranışları insanları şaşırtabilir.

Loafer ve Oxford severler

Ruhları alev alev yansa bile duygularını gizlemeyi tercih eden çekingen kadınlardır. Ne istediklerini bilirler ve kimsenin ne düşündüğüne aldırmadan hedeflerine kilitlenirler. Arkadaş edinme konusundaki aşırı titizlikleri rahatsız edici olabilir.

 

Spor ayakkabı severler

 Yaratıcı ve girişkendirler. Seyahat etmeyi severler, rutini sevmezler. Her zaman kendilerini sevecek ve saygı gösterecek insanların arasında olmak isterler.

Dolgu topuk severler

Genellikle kendine güvenen, sade ve sevgi dolu insanlardır. Ancak, kararsızdırlar. Ilişkilerde güven ararlar.



 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları