loading
close
SON DAKİKALAR

Aydın Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Aydın Belediye Başkanı Kaza Geçirdi
Tarih: 14.03.2012 - 19:04
Kategori: Yerel

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, geçirdiği trafik kazasında yaralandı.Nazilli'de ilk tedavisi yapılan Çerçioğlu, Aydın'a sevk edildi.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Nazilli Özel Referans Hastanesinde ilk tedavisi yapılan Çerçioğlu, ambulansla ADÜ Aydın Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Nazilli Yeni Sanayi Kavşağında bir kamyonetle çarpışması sonucu refüje çarparak ağır hasar alan makam otosundan korumalarının yardımıyla çıkarılarak 50 metre mesafedeki özel hastaneye götürülen Çerçioğlu'nun alnından ve ağzından yaralı olduğu belirtildi. 
 
Kaza saat 11:50 sıralarında meydana geldi. Aydın'dan Kuyucak ilçesine eski milletvekili ve bakanlardan Ali Rıza Gönül'ün babasının cenazesine gitmek üzere Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulus Akşit ile birlikte yola çıkan Başkan Çerçioğlu'nun bulunduğu makam aracı, Nazilli Yani Sanayi Kavşağına geldiğinde kaza yaptı. 
 
Özlem Çerçioğlu'nun şoförü Cemalettin Uzer'in kullandığı 09 AB 001 plakalı makam aracı kavşağa girdiğinde aniden şehir merkezine dönüş yapmaya çalışan 10 K 2200 plakalı Zeki Sarıhan idaresindeki kamyonete çarparak orta refüje çıktı. Yaklaşık bir metre yüksekliğinde olan beton refüje çarpmanın şiddetiyle ön tarafından hasar alan arabadan Başkan Çerçioğlu korumaları ve çevreden yetişenler tarafından çıkarıldı. 
 
Aracın arka tarafında oturduğu için başından aldığı darbeyle yaralanan Çerçioğlu, kaza yerine 50 metre mesafedeki Özel Nazilli Referans Hastanesine başka bir özel araçla götürülerek tedavi altına alındı. Hastane Başhekimi Dr. Müjgan Sönmez tarafından yapılan müdahalede Çerçioğlu'nun alnında ve ağzında yara olduğu öğrenildi.
Kazada, aynı araçta bulunan Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hulus Akşit'in kazayı yara almadan atlattığı belirtildi.
Kazayı duyan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Başsavcı Doğan Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin ve çok sayıda protokol üyesi özel hastaneye geldi.

Çerçioğlu, özel hastanedeki ilk müdahalenin ardından kendi isteği ile hastane ambulansıyla ADÜ Aydın Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Nazilli'deki Özel Referans Hastanesinde ilk müdahaleyi yapan Başhekim Dr. Müjgan Sönmez "Özel hastanemizde ilk müdahale, ekibimiz tarafından yapıldı. Pratisyen hekim, KBB ve Genel Cerrah hekimlerimiz tarafından yapılan ön muayenenin ardından kendi isteği üzerine Adnan Menderes Üniversitesine sevk edildi. Genel durumu iyi ve bilinci açık. Yaşamsal olguları stabil" dedi.

Yaşanan kaza üzerine olay yerine gelen basın mensupları ile görüntü alınmasını engellemeye çalışan korumalar arasında gerginlik yaşandı. Çerçioğlu'nun yaralı görüntüsünü basına göstermemek isteyen korumalar ile basın mensupları sözlü tartışma yaşadı. Yaşanan olayda basın mensuplarının kameralarını elleriyle engelleyen ve vücutlarıyla etten duvar ören korumalar Çerçioğlu'nun görüntülerini aldırtmadı. Basın mensupları ise yaşanan olaylara tepki gösterdi.  

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları