loading
close
SON DAKİKALAR

Aydınlar: Digitürk'le anlaştık

Aydınlar: Digitürk'le anlaştık
Tarih: 11.02.2012 - 21:42
Kategori: Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Digitürk'le aralarında bir sorun olmadığını, anlaştıklarını ve Digitürk'ün yayınlarına devam edeceğini bildirdi.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner’le birlikte YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’yı ziyaret eden Aydınlar, ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Spor Toto Süper Lig’in yayın hakkına sahip olan Digitürk’ün, futbolda şike soruşturmasının ardından aboneliklerin iptal edilmesiyle gelirlerinin ciddi anlamda düştüğünü ve zararın giderilmesine dair olumlu yanıt alamaması halinde, ihale bedelinin düşürülmesi için mahkemeye başvuracağını açıkladığının anımsatılması üzerine Aydınlar, konuya ilişkin şu an için bir problemin olmadığını söyledi.

En büyük hastane zinciri hedefi

Bu arada Aydınlar, Acıbadem Sağlık Grubu’nun Integrated Healthcare Holdings ile ortaklık görüşmelerinde imzaların atıldığını anımsatarak gelinen noktayla ilgili şu bilgileri verdi: “Şirketin hisse devri yeni haftayla birlikte neticelenecek. Bu ortaklığının ürünü olan çok sayıda yatırımımız var. İki yatırımımız zaten bu yılın ilk döneminde devreye girecek. Bunun dışında görüşmeye devam ettiğimiz yatırımları da yavaş yavaş devreye alacağız. Ortaklıkla amacımız dünyanın en büyük hastaneler zinciri olmak.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları