loading
close
SON DAKİKALAR

Aydos Gençlik Festivali Başlıyor

Aydos Gençlik Festivali Başlıyor
Tarih: 05.06.2012 - 15:41
Kategori: Yerel

Sultanbeyli gençliği yaza festivalle giriyor. Sevilen sanatçıların katılacağı 4 günlük Aydos Kültür Sanat ve Gençlik Festivali 7 Haziran’da başlıyor. ..

Sultanbeyli gençliği yaza festivalle giriyor. Sevilen sanatçıların katılacağı 4 günlük Aydos Kültür Sanat ve Gençlik Festivali 7 Haziran’da başlıyor. 

Festival kapsamında Mustafa Ceceli, Gece Yolcuları, Kutsi ve Murat Göğebakan gibi birçok sevilen sanatçı Sultanbeylili gençlerle buluşacak.

Sınav stresini atmak, tatilin tadını çıkarmak isteyen gençler için Sultanbeyli Belediyesi, Aydos Kültür Sanat ve Gençlik Festivali düzenliyor. 4 gün sürecek olan festival programı dopdolu…

7 Haziran’da başlıyor…

2012 yılını eğitim ve kültür yılı ilan eden Sultanbeyli Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında, birbirinden ünlü sanatçıları Sultanbeylili gençlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Uzun ve yorucu eğitim öğretim sezonunu geride bırakmaya hazırlanan gençlerden gelen talepleri değerlendiren belediye, “Aydos Kültür Sanat Gençlik Festivali” düzenliyor.

7 Haziran Perşembe günü, saat 19.00’da Mehmet Akif Mahallesi Belediye Spor Tesisleri’nde başlayacak festivalde, birbirinden ünlü sanatçılar konser verecek.

Sene boyunca okul stresi yaşayan gençler festivalle eğlenecek ayrıca başarılı gençlere ödüller takdim edilecek.
7 Haziran’da başlayacak olan festivalin ilk gün konukları, Grup Kumsal, Grup Laçin ve Kutsi olurken, aynı gün SBS 1001 Eğitim Destek Projesi’nde başarılı olan gençlere de sertifika verilecek.

8 Haziran'da ise, Grup Maviler, Grup Künye ve Murat Göğebakan sahne alacak. Hemen ardından okul birincisi olan öğrencilere ödül takdim edilecek.

9 Haziran günü ise sahnede Doğaçlama, Pera Tayfa ve Gece Yolcuları olacak. Sultanbeyli’nin başarılı gençleri yine ödüllendirilecek. 

10 Haziran günü ise gençler, Silent Room, Cihan Yıldız ve Mustafa Ceceli ile eğlenecek. Ödüller ise bu kez Sultanbeyli’nin yeni girişimcilerine gidecek. 


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları