loading
close
SON DAKİKALAR

Aziz Yıldırım'dan taraftara teşekkür

Aziz Yıldırım'dan taraftara teşekkür
Tarih: 12.02.2012 - 18:34
Kategori: Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, doğum günü vesilesiyle desteklerini ve inançlarını bir kez daha gösteren taraftarlara avukatları aracılığıyla teşekkür etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, doğum günü vesilesiyle desteklerini ve inançlarını bir kez daha gösteren taraftarlara avukatları aracılığıyla teşekkür etti.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde "Fenerbahçelilik zordur" adıyla yer alan açıklamada, "Doğum günümü, sizlerden ve en büyük sevdam Fenerbahçe'den ayrı geçirmenin üzüntüsünü yaşarken; büyük taraftarımızın Karabükspor maçındaki kutlamalarının beni son derece mutlu ettiğini belirtmeliyim. Fenerbahçeliliğin zor ama dünyanın en güzel duygularından biri olduğunu bana bir kez daha hissettirdiniz. Büyük taraftarımız da biliyor, ben de yürekten inanıyorum  ki; bu süreç geçici… Hepimiz yarına büyük umutlarla bakıyoruz. Adaletin yerini bulması ile inanın her zamankinden daha güçlü olacağız. Bizleri öldürmeyen, öldüremeyen ve öldüremeyecek bu acının bizleri ne kadar güçlendirdiğini bizleri nasıl birbirimize bağladığını herkese her gün yeniden gösteriyoruz.
 
Birbirine bu kadar kenetlenmiş bir camia her türlü başarıyı hakediyor; hak ettiği tüm başarıları da elde edecektir. Fenerbahçe forması giyen tüm sporcuların da bu bilinçte olduğunu biliyor ve görüyorum. Bu noktada, terini Fenerbahçe için akıtan tüm sporcularımıza bir kez daha seslenmek istiyorum; bu sezon sizin başarılarınıza her sezon olduğundan daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımız, takımlarına hiç olmadığı kadar sahip çıkıyor, sporcularımız da kendilerinin de sıklıkla ifade ettiği gibi her maçta onur mücadelesi veriyor. Biliyor ve inanıyoruz ki hep birlikte bu büyük onur mücadelesinden başarılarla çıkacağız.
 
Bizlere reva görülen her tür uygulamaya karşı güçlü olmalıyız. Bu vesileyle bugüne dek bizlere verilen bu muazzam destekten ötürü hem şahsım hem de benimle birlikte tutuklu bulunan tüm arkadaşlarım adına tüm Fenerbahçeliler'e teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Zor günlerden geçiyoruz… Ama bugünleri de hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz.
 
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sayın Altan Tanrıkulu'nun 24 Nisan 2011'de kaleme aldığı yazının bir bölümünü kendisinin de izniyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Tanrıkulu, bizlerin bugün yaşadıklarına o gün tercüman olurken, Fenerbahçe'yi ve büyük camiamızı anlayamayanlara bizleri anlatıyor.
 
Doğum günümü kutlayan, bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Fenerbahçeliler'e bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılarımla" denildi.

Fenerbahçe'nin mücadele ettiği branşların kaptanları, bugün 59. yaş gününü kutlayan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a mesaj gönderdi.
         
Sarı-lacivertli sporcular FBTV'ye yaptıkları açıklamalarda, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Yıldırım için doğum günü mesajları verdi.
         
Futbol takımı kaptanı Alex de Souza, başkan Yıldırım'ın kulübüne olan sevgisini takım olarak bildiklerini ifade ederek, ''Takım olarak ve ben bireysel olarak başkanımızı çok özlüyorum. Başkanımızın doğum gününü kucak dolusu sevgilerle kutluyoruz. Umuyoruz ki ve eminiz ki bundan sonraki doğum gününde de beraber bir şekilde kutlayacağız'' dedi.
         
Futbol takımının ikinci kaptanı Emre Belözoğlu ise Aziz Yıldırım'ın, taraftarla birlikte kötü dönemlerde Fenerbahçe camiasının ayakta durmasını sağlayan en büyük etken olduğunu anlatarak, ''Başarıların geldiği dönemde de her zaman Fenerbahçe duruşu neydi bize gösteriyordu. Her zaman başarıyı isteyen, Fenerbahçe için kendisinden, ailesinden vazgeçebilecek kadar Fenerbahçe'yi seven birisiydi. Her zaman bunu bize söylüyordu. Kendisinden ve ailesinden daha değerli ne varsa Fenerbahçe'ydi onun için. Ondan bunları öğrendik. Ne olursa olsun biz her oynadığımız maçı geçen seneyle beraber kabul edip, her kazandığımız maçı ona ve cezaevinde bulunan diğer ağabeylerimize hediye etmek amacıyla oynuyoruz'' ifadelerini kullandı.
         
Her maça ayrı bir onur mücadelesi için çıktıklarını kaydeden Emre, bu mücadeleye çıkmalarındaki en önemli sebeplerden birisinin de başkanın kendilerine öğrettiği Fenerbahçelilik duruşu olduğunu anlatarak, ''Her zaman kazanmaya, Fenerbahçe'nin en önde en başta olması gerektiğine inananlardan birisiydi. Doğum gününü kutluyoruz. Yanında olmak isterdik. Bizimle beraber burada kutlamasını çok isterdik. Allah sağlıklı uzun ömürler versin Fenerbahçe'nin başında. Ona bu dileklerimi iletmek istiyorum'' dedi.
         
En içten dileklerle başkan Yıldırım'ın doğum gününü kutladığını ifade eden kaleci Volkan Demirel de, ''Ona sarılarak onu öperek burada hep beraber doğum gününü kutlamak isterdik ama inşallah bir daha ki doğum gününü hep beraber kutlarız'' dedi.
         
Başkansızlığın ne demek olduğunu bu dönemde anladıklarını kaydeden Volkan, ''Başkanımız çok farklı, biz sporcularına nasıl bağlandığını, bize kızsa da neden kızdığını biz çok iyi bilen insanlarız. Onu çok özlediğimizi onun olmasıyla olmamasının arasındaki farkın ne olduğunu biz bu zamanda çok iyi anladık. Başkansız olmuyor. Başkanımızın bir an önce yerine gelmesi bizim başımızda durması gerekiyor. Çünkü o çok büyük bir insan. Çok farklı bir insan. Doğum gününü kutluyorum. İnşallah bir daha ki doğum günlerinde hep beraber kutlarız. Onu çok özlediğimizi ve her zaman yanımızda hissettiğimizi kendisinin bilmesini isterim'' şeklinde ifadeler kullandı.
         
Başkan Yıldırım'ın kendilerini her zaman ailesinden birisi olarak gördüğünü belirten Volkan, sadece futbol değil amatör branşların Türkiye'deki yükselişinde Yıldırım'ın büyük etkisi olduğunu savunarak özetle şunları kaydetti.
         
''Biz ailesinden birisi olarak görüyordu. Biz onun oğullarıyız. İnşallah da ona layık evlatlar olmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe bayrağını en yukarılara çıkarmak istiyoruz. Ona şu geçirdiği en güzel doğum günü hediyesi ve mutluluk aldığımız galibiyetlerdir. Sadece futbolda değil, basketbolda, voleybolda, bütün branşlarda. Çünkü onun sadece futbol değil amatör branşlarda da çok büyük katkısı oldu. Amatör branşların Türkiye'de bu kadar etkili olmasında da büyük katkısı oldu. Futbolun en önde gelen projelerinde Aziz Yıldırım imzası vardır. Böyle büyük bir insanın, futbola tutkulu insanın doğum gününü en içten dileklerimde tekrar tekrar kutluyorum. Başkanlı Fenerbahçe ve başkansız Fenerbahçe çok farklı. Onu her zaman Fenerbahçe'nin başında görmek kendi adıma ve Fenerbahçeliler adına gurur verici ve onur verici duygudur'' şeklinde konuştu.
         
Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Arslan Ekşi, çok zor günlerden geçtiklerini belirterek, ''Burada Fenerbahçe Grundig olarak başkanımızın doğum gününü kutluyoruz. İnşallah en kısa zamanda yanımızda görmek istiyoruz'' dedi.
         
Fenerbahçe Universal Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Seda Tokatlıoğlu, başkanla beraber kendilerinin de zor günler geçirdiklerini kaydederek, ''Sporcularınız olarak her zaman yanınızdayız. İyi ki doğdunuz, iyi ki bizim başkanımızsınız. Nice mutlu yıllara'' şeklinde ifadeler kullandı.
         
Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Ömer Onan, ''Başkanımızın doğum gününü kutluyorum. Zor şartlarda, sevdikleriyle kutlayamayacak ama biz sevenleri burada onun doğum gününü kutluyoruz. Takımım adına da şahsım adına da. Kalplerimiz, gönüllerimiz birlikte. Onunla biran önce kavuşmak dileğiyle diyorum'' diye konuştu.
         
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Nevriye Yılmaz da Yıldırım'ın doğum gününü takım olarak kutladığını kaydederek, ''İnşallah önümüzdeki seneki doğum gününü beraber kutlarız. Hatta oraya kalmadan erken kavuşmak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki seneki doğum gününde hep beraber, bütün takımlar, çocuklarıyla beraber kutlarız. Çünkü bizlere çocuklarım diyordu. Bütün çocuklarıyla beraber mutlu ve coşkulu bir şekilde kutlarız. Tekrar nice senelere. İyi ki doğdunuz iyi ki varsınız'' şeklinde ifadeler kullandı.
         
Kulübün faaliyet gösterdiği diğer branşlardaki sporcular da Yıldırım'a doğum günü mesajları verdiler.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları