loading
close
SON DAKİKALAR

Baba ve oğlu yanarak can verdi

Baba ve oğlu yanarak can verdi
Tarih: 12.02.2012 - 11:08
Kategori: Yerel

Sakarya'nın Akyazı ilçesinin Küçücek Beldesi'nde 3 kişinin yaşadığı evde elektrik kontağından çıkan yangında 30 yaşlarındaki zihinsel engelli Ahmet Yıldız ile babası Katip Yıldız zehirlenerek öldü

Anne Saniye Yıldız da hastaneye kaldırıldı. Anne Saniye Yıldız salonda, baba Katip Yıldız ile özürlü oğlu Ahmet Yıldız mutfakta bulundukları sıra yangın çıktı. Kısa sürede büyüyüp tüm mutfağı saran alevlere baba Katip Yıldız müdahale ederek söndürmek istedi.

Ancak başaramayınca özürlü oğlunu mutfaktan çıkartmak istedi. 30 yaşındaki Ahmet Yıldız, bu sırada iddiaya göre dumandan zehirlenerek yere yığıldı. Yaşlı kadının çığlıkları üzerine eve gelen komşuları yanmakta olan eve girip Saniye Yıldız ile eşi Katip Yıldız’ı dışarı çıkardılar. 

Olay yerine gelen ambulans ile Akyazı ilçe Devlet hastanesine kaldırılan Katip Yıldız, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. El ve yüzünde yanıklar olan anne Saniye Yıldız ise hastanede tedaviye alındı. Evden çıkamayınca yanarak ölen 30 yaşındaki zihinsel engelli Ahmet Yıldız’ın cesedi ise yangını söndürme çalışmaları tamamlandıktan sonra evden çıkartıldı. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları