loading
close
SON DAKİKALAR

Babacan: Gitme zamanlarının yaklaştığını çok iyi biliyorlar

Babacan: Gitme zamanlarının yaklaştığını çok iyi biliyorlar
Tarih: 07.04.2021 - 16:36
Kategori: Siyaset

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 1. Olağan Batman Kozluk İlçe Kongresi'nde konuştu.

Ali Babacan'ın konuşmsından öne çıkanlar şöyle:

Fedakar sağlık emekçilerimize ‘hain’ diyorlardı. Sonra Boğaziçi’nde gencecik öğrencileri damgaladılar. Şimdi de Kanal İstanbul’a karşı çıkanları damgalıyorlar. Çünkü anlatacak tek kelimeleri kalmadı. Sunacakları bir tane başarı hikayesi bile kalmadı.

Cumhurbaşkanı’na sesleniyorum. Gelin hele bir Batman’a, Şırnak’a, Diyarbakır’a. Vatandaşlarımıza sorun da anlatsınlar size, Kürt meselesi var mıymış, yok muymuş?

Hazırdaki büyük projelerin ihalelerini bir an önce birilerine verelim diye acele ediyorlar. Gitme zamanlarının yaklaştığını çok iyi biliyorlar.

İfade hürriyeti başta olmak üzere, vatandaşlarımızın bütün temel hak ve özgürlüklerini olduğu gibi tanıyacağız

Bunlar, ülkeyi sorunlarda eşitlediler. Eşitlikten, çözümden anladıkları bu: Demokratik standartları ve ekonomik refahı yok etmek. Koskoca ülkeye sorun üstüne sorun bindirdiler.

Bu ülkede yaşayan insanlar, bu ülkede yaşadıkları için yaşamaktan vazgeçiyor. Yaşatan değil, yaşamdan vazgeçiren bir ülke… Yoksulluk intiharları; Batman, Erzincan, Samsun, Kocaeli, İstanbul falan dinlemiyor.

Düşman arıyorsanız hayat pahalılığına bakacaksınız. Elinizdeki düşman etiketleme makinesini bırakıp, marketlerdeki fiyat etiketlerine bakacaksınız.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları