loading
close
SON DAKİKALAR

Babacan'dan hükümete: Şahsi bekanızı korumayı bu ülkeyi sevmek zannediyorsunuz

Babacan'dan hükümete: Şahsi bekanızı korumayı bu ülkeyi sevmek zannediyorsunuz
Tarih: 22.02.2021 - 13:09
Kategori: Siyaset

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gara operasyonuna ilişkin olarak, "Aldığınız kararların faturasını başkasına kesemezsiniz" değerlendirmesini yaptı.

Partisinin Altınordu ilçe kongresinde konuşan Babacan'ın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle: 

DEVA Partisi; kapatılan bir partinin üzerine konuşlanmadı, bölünmüş bir partinin hazır yapısı üzerine kurulmadı. DEVA Partisi; sıfırdan, yeni bir kadroyla, siyasete ilk kez giren çok sayıda arkadaşımızla ve yepyeni bir teşkilat yapısıyla kuruldu.

Gara’daki başarısızlığın hesabını vermesi gerekenler, düğün evinden cenaze evine telefon açıp adeta şov yapmaktan çekinmiyorlar. Bu lakaytlığa son vermek boynumuzun borcudur. Bu ülkenin gençlerinin, birilerinin siyasi rantı için feda edilmesini reddediyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanı; operasyon başarılı olsaydı, kameraların karşısına geçip ‘Ben başardım‘ diyecektiniz. Başarısızlıktan dolayı hiçbir sorumluluk üstlenmiyorsunuz. Aldığınız yanlış kararların faturasını başkalarına kesemezsiniz. Sorumluluğu taşımak zorundasınız.
 
Terör örgütü tarafından kaçırılan ve zorla tutulan, sadece asker ve polisimiz değil, milletimizin onuru ve gururudur. Siyasete ayar vermeye çalışacağınıza cevap verin: Terör örgütünün elinde başka vatandaşlarımız var mı? Varsa, kurtarılmaları için ne yapacaksınız?
 
Siz sevmeyi bilmiyorsunuz. Kendi şahsi bekanızı korumayı bu ülkeyi sevmek zannediyorsunuz. Biz, yanlış politikalarla öldüren bir sevgi istemiyoruz. Biz yaşayan, yaşatan, yaşama değer veren bir Türkiye sevgisiyle yanıp tutuşuyoruz.
 
Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaşırken bu ülkeyi içinde olduğu karanlık tünelden çıkartıp müreffeh, zengin, huzurlu topraklara dönüştüreceğiz. Eşitliği, adaleti, laiklik ilkesini ve hukukun üstünlüğünü anayasal düzenin temel ilkeleri olarak kabul ettik.
 
Rivayete göre, DEVA Partisi olmasaydı Merkez Bankası’nın 130 milyarlık rezervlerinin çarçur edildiğinden kayınpederin haberi bile olmayacaktı. Çünkü artık gerçeklerle bağlarını koparttılar. Kendi yaptıkları yıkımdan bile sonradan haberleri oluyor
 
Ekonomide verimlilik esaslı büyüme modeline geçeceğiz. Türkiye’yi en hızlı şekilde yüksek gelir ve refah düzeyine sahip ülkeler grubuna yükselteceğiz. Gençlerle ‘Dijital Türkiye‘nin, kadınlarla ‘Kadınların Türkiyesi‘nin hikayesini yazacağız.
 
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları