loading
close
SON DAKİKALAR

Babylon yeni sezon kullanma kılavuzu

Babylon yeni sezon kullanma kılavuzu
Tarih: 10.09.2011 - 14:53
Kategori: Kültür & Sanat

Babylon'da yeni sezon açılıyor. İşte yeni konser serileri ve Babylon Kullanma Kılavuzu...

Babylon’da konserler erken başlar

Konseri beklerken sıkılmayın! Babylon’da konserler artık, hafta içi, Cuma dahil, saat 21:30’da başlıyor. Konserler herkes için uygun bir saatte bitsin, çalışanlar işten çıkınca saatlerce konseri beklemek zorunda kalmasın, öğrenciler fazla yorulmasın diye herkese en uygun saati belirledik!

Babylon Sessizlik Politikası 
Babylon geçen sene başlattığı Sessizlik Politikası ile izleyenleri konser sırasında sessiz olmaya davet ediyor. Her yer sessiz olacak, sahne hariç! Sessizlik işaretini gördüğünüz tüm etkinliklerimizde, sizi sessiz olmaya davet ediyoruz.

Babylon Bilet Politikası 
Daha erken alın, daha ucuza alın! Babylon’da konserlere, etkinliğe göre bilet fiyatları değişebiliyor. Daha ucuza bilet almak istiyorsanız, sınırlı sayıda, erken satışa çıkarılan biletlerimizi takip etmeniz gerekiyor.

BABYLON YENİ KONSER SERİLERİ 
Midnight Expres 
Önyargıları müzikle yıkıyoruz! Dünyanın farklı bölgelerinden, farklı müziklerle babylon’da birayara gelip, önyargılara meydan okuyoruz.! Midnight Express’den kimler geçiyor? Tinariwen, Mulatu Astatke, Fun-Da-Mental, Rainbow Arabia, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions ve Babazula! Midnight Express, 15-24 Eylül tarihleri arasında Babylon’da!

Dubstep/Electronica: 
Dubstep’le dans edin, electronica dinleyin! 
Yeni nesil elektronik müziğin iddialı sound’u, dubstep’in güncel isimleri ve electronica’nın hiç eskimeyenleri... Yeni sezonda hepsi Babylon’da sahne alıyor. Plaid, Apparat Band, Scuba, DMZ Night, (Mala+Coki+Loefah+Mc Sgt Pokes), Pinch, 2562, Darkstar, Deadboy ve çok daha fazlası.

Cumartesileri ‘3D Party’ günüdür! 
Bildiğiniz, sevdiğiniz, hep çok eğlendiğiniz Babylon partileri Cumartesileri devam ediyor. Ama bu defa Babylon’un sınırlarını aşarak, katlara yayılarak, genişleyerek! Babylon, Babylon Lounge ve Üst Kat’ta farklı müziklerle eğlence durmadan devam ediyor. Geçişler ücretsiz, eğlence 3D!

Efsane albüm konserleri 
En beğendiğiniz albümün tamamını canlı dinleyin! Yerli grupların en beğendiğiniz albümleri, yeni sezonda, albümdeki sıralamasıyla, canluı olarak Babylon sahnesinde!

Tribute Band Konserleri 
En sevdiğiniz grupları, en iyilerden dinleyin! Ekimden itibaren en sevdiğiniz grupların, resmi ve beğenilen, yerli/yabancı, tribute band konserleri yeni sezonda Babylon’da. Kimler yok ki? Muse, AC/DC, Queen, Pink Floyd, The Smiths, Joy Division, Nirvana, Pearl Jam, Bob Marley, The Doors, Led Zeppelin, Coldplay, Jethro Tull ve daha fazlası.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları