loading
close
SON DAKİKALAR

Bacak boyunuzu uzatmak için 8 ipucu!

Bacak boyunuzu uzatmak için 8 ipucu!
Tarih: 10.05.2016 - 12:01
Kategori: Kadın

Bacak boyu kısa olanlar bu maddeleri takip ederek bacak boylarını uzatabilirler!

1-Yüksek bel pantolon:
2000’lerde bir anda popüler olan düşük bel modası yavaş yavaş tarih oluyor. Yüksek bel pantolonlar son birkaç sezondur başroldeki yerlerini kaptırmamakla beraber çoğu kadının da hayatını kurtarıyor. Belde başlayan bu pantolonlar yere kadar uzanıyorsa bacak boy uzatmanız daha da kolaylaşıyor.
2-Nude topuklular
Özellikle bilekten bağlanan ayakkabılar bacak boyunuzu keseceğinden size olduğunuzdan da kısa gösterir, bunu unutmayın! Normal renk bir stiletto bilekten bağlamalara gore size daha uzun gösterecektir. Ancak bir kurtarıcı var ki stil kodlarınıza eklemenizi tavsiye ediyoruz. Nude topuklular! Bacak boyunuzu uzatıp kesme yapmayacağından bacağı ve bilekleri ince uzun göstermekte bir numaralı yardımcımız.
3-Ton Sür Ton
Baştan aşağı aynı renk veya tonları çok az oynayan renkler giyinmek, vücudunuzun proporsiyonu kesmeyeceğinden size ince uzun bir form kazandırmakta yardımcı olur, böylece bacak boyunuz uzamış olur.
4-Bileksiz topuklular
Bilekte bağlanan ayakkabılar ayaklarla bacakları keseceğinden sizi daha kısa gösterir.
5-Geniş Pantolonlar
Bacak boyunu saklayan geniş pantolonlar bacaklarınıza oldukça uzun bir form verecek. Ancak dikkat! Kilo problemi olanların bu pantolonu giymemesini öneririz. Oldukça hantal bir görünüm yaratabilir bizden söylemesi!
6-cık, kısacık!
Sırada kilosuna güvenip, bacak boyuna güvenemeyenler için bir stil önerimiz var. Kısa bir etek veya sort bacak boyunuzu oldukça uzatacak.
7-Kenarları açık stilettolar
Stilettoların da çeşitleri var. Bu mucizevi ayakkabılar hayatımıza girdi gireli çevremizde oldukça şık kadınlar görmeye başladık. Stilettonun vücuda ince ve uzun bir form verdiğini biliyoruz. Ancak kenarları açık stiletto bu formu daha da güçlendiriyor ve bacak boyunu uzatıyor.

8-Dikey limit
Küçüklüğümüzden beri bildiğimiz bir kural var. Enine çizgiler geniş dikine çizgiler ince gösterir. Biz de bu tarihi ipucunu kullanmayı unutmuyoruz ve dikey çizgilere sahip pantolon veya etekler giyerek bacak boyumuzu uzatıyoruz!


Haber Türk 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları