loading
close
SON DAKİKALAR

'Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç' 7 Haziran’da vizyonda!

'Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç' 7 Haziran’da vizyonda!
Tarih: 27.05.2024 - 17:22
Kategori: Kültür & Sanat

Bad Boys’un yönetmeni Bilall Fallah, beyazperdenin en iyi ikilisi Smith ve Lawrence’a övgüler yağdırdı!

İlki 1995 yılında seyirci ile buluşan ve dünya çapında gişe rekorları kıran Sony Pictures yapımı Bad Boys serisi, yeni devam filmiyle seyirci ile buluşmak için gün sayıyor.   Hayranlarının heyecanla beklediği dördüncü film öncesi yönetmen Bilall Fallah, başrol oyuncuları Will Smith ve Martin Lawrence’a övgüler yağdırdı. "Onlar beyazperdedeki en iyi ikili ve çok eşsizler” diyen Fallah, aralarındaki uyumun inanılmaz olduğunu söyledi. Will Smith ise serinin tarihindeki en kısa bekleyişle hayranlarıyla buluşacaklarını vurgularken, “Bu filmi yapmak içimizde bir şeylerin kilidini açtı” dedi.

“Bad Boys: Ride or Die” / “Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç”, 7 Haziran’da sinemalarda olacak.

Bad Boys bu yaz dördüncü filmiyle seyirciyle buluşuyor. İlk filmi 1995'te gösterime giren ve dünya çapında gişe rekorları kıran Bad Boys serisi, heyecan verici aksiyon sahneleri ve aşırı komedinin ikonik karışımıyla geri dönüyor. Ancak bu sefer ufak bir değişikle: Miami'nin en iyileri artık kaçak durumda… Hayranlarının merakla beklediği film öncesi başrol oyuncularından Will Smith ve yönetmenlerinden Bilall Fallah heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Onlar beyaz perdenin en iyi ikilisi!

Ortağı Adil El Arbi'yle birlikte yönetmenlik yapan ve kısaca Adil & Bilall olarak tanınan Bilall Fallah, Will Smith ve Martin Lawrence’ın aralarındaki uyuma övgüler yağdırdı. "Onlar beyaz perdedeki en iyi ikili ve çok eşsizler” diyen Fallah, ikisini bir arada görmenin büyüleyici olduğu söyledi. Aralarındaki uyumun inanılmaz olduğunu vurgulayan ünlü yönetmen şöyle devam etti: “Sahneyi yöneten monitörlerin arkasındayken onların bu altın mizah dehasıyla ortaya çıkmaları her zaman şaşırtıcıdır; arkanıza yaslanır, rahatlar ve performanslarını izlersiniz. Bu sihir gerçekleştiğinde, işiniz gerçekten kolaydır.”

Serinin tarihindeki en kısa bekleyiş

Mike Lowrey karakteriyle bütünleşen Will Smith ise başrolü paylaştığı Lawrence'la aralarındaki uyumun birbirlerinin zanaatına duydukları 30 yıllık saygıdan kaynaklandığını söyledi. "İkimiz de büyüdük ve çok fazla hayat deneyimi yaşadık" diyen Smith, serinin hayranlarının “Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç” için bekledikleri sürenin, serinin tarihindeki en kısa bekleyiş olduğu için minnettar olduklarını ifade etti.  "Bu filmi yapmak içimizde bir şeylerin kilidini açtı” diyen Smith, “Karakterleri yeni gördük, onların ve ilişkilerinin asla değişmeyecek yanlarını ve onları götürebileceğimiz yeni yerleri keşfettik” diye konuştu.

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’te bu kez kaçıyorlar!

Serinin dördüncü filmi, Mike Lowrey ve Marcus Burnett'i şimdiye kadar yaşadıkları en büyük sıkıntıyla karşı karşıya bırakıyor…

Yüzbaşı Howard haksız yere uyuşturucuyla ilgili suçlarla itham edilince, Bad Boys onun adını temize çıkarmaya yemin eder. Ancak gerçeği bulmaya yaklaştıkça, Mike ve Marcus'a iftira atılır ve artık başlarına kartel tarafından ödül konmuş kaçaklardır. Polisler tarafından takip edilen, karteller tarafından hedef alınan, şehirdeki her çete tarafından avlanan... Herkes peşinize düştüğünde ne yapacaksınız?

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç”, 7 Haziran’da vizyonda olacak.

Filmin Künyesi:

Yönetmen:                                                                 Adil & Bilall

Senaryo:                                                                     Chris Bremner

Yapımcılar:                                                                 Jerry Bruckheimer

Will Smith

Chad Oman

Doug Belgrad

Uygulayıcı Yapımcılar:

Barry Waldman

Mike Stenson

James Lassiter

Jon Mone

Chris Bremner

Martin Lawrence

Oyuncular:

Will Smith

Martin Lawrence

Vanessa Hudgens

Alexander Ludwig

Paola Nuñez

Eric Dane

Ioan Gruffudd

Jacob Scipio

Melanie Liburd

Tasha Smith

with Tiffany Haddish

and Joe Pantoliano

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları