loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeciliğe Giriş ve Ekolojik Yaşamın Temelleri Eğitimi İstanbul'da!

Bahçeciliğe Giriş ve Ekolojik Yaşamın Temelleri Eğitimi İstanbul'da!
Tarih: 04.03.2019 - 10:52
Kategori: Yaşam

Buğday Derneği’nin bahçecilik ve ekolojik yaşam alanında deneyim sahibi ekibi tarafından hazırlanan "Bahçeciliğe Giriş ve Ekolojik Yaşamın Temelleri Eğitimi" 16 Mart Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleşecek.

Buğday Derneği’nin “Elimiz toprağa, tohuma değecek” diyerek başlattığı eğitimler, İstanbul'da devam ediyor. Derneğin, bahçecilik ve ekolojik yaşam alanında deneyim sahibi ekibi tarafından hazırlanan "Bahçeciliğe Giriş ve Ekolojik Yaşamın Temelleri Eğitimi" 16 Mart Cumartesi günü Kadıköy Buğday Ofis'te gerçekleşecek.

Buğdağ Derneği'nden yapılan açıklamada, "Kent bahçeciliği ile ilgili iki bölümlük eğitim programının ilk bölümü olarak kurgulanan Bahçeciliğe Giriş ve Ekolojik Yaşamın Temelleri Eğitimi’nde, ekolojik yaşamın temellerini, atalık tohumlarımızı çoğaltmayı, gerçek gıdaya ulaşmayı, mutfak atıklarımızı komposta dönüştürmeyi öğreneceğiz. Bunun yanı sıra enerjinin, gıdanın dönüşümüyle ilgili Buğday Derneği’nin 20 yıllık birikimini katılımcılarla paylaşacak ve hep birlikte çözümün birer parçası olma yolunda adım atacağız. Elimiz tohuma, toprağa değecek!" denildi.

Eğitim Programı

Tarih: 16 Mart Cumartesi

Saat: 09.15-17.00

Yer: Buğday Ofis, Kadıköy-İstanbul

-Ekolojik Yaşamın Temelleri
-Güvenilir Gerçek Gıdaya Giriş
-Dönüşüm Mutfakta Başlar
-Sebze Kasasında Kompost
-Tohumlar Hakkında Her Şey
-Tohum Çimlendirme
-Bahçeciliğe Giriş

Detaylı bilgi için tıklayınız...

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları