loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeli: Demokrasi sokakta değil, sandığın içindedir

Bahçeli: Demokrasi sokakta değil, sandığın içindedir
Tarih: 25.11.2021 - 15:31
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısının ardından açıklama yaptı.

Bahçeli'nin açıklamasından satır başları şöyle:

"Ekonomik temeli olmayan döviz artışı ve enflasyon da değerlendirilmiştir.

Toplumsal huzursuzluğu kamçılayan odakların ateşle oynadığı abartılı bir tespit değildir. Ülkenin gerçek meselesi ekonomiyi çoktan aşmıştır.

Milli duruş dik durmuştur. Faiz rant çıkar lobilerine eyvallah etmeyeceğiz. Canlı döviz bombalarına eyvallah etmeyeceğiz.

Kur, faiz, fiyatlar düzeyindeki dengesizlikleri ülkemize silah gibi kullanan muhalefet partileri tarihi bir hataya düşmüştür.

CHP fırsatçıdır, faziletsizdir. Erken seçimden başka söyleyeceği bir şeyi olmayan zillet ittifakı hareket etmektedir.

CHP Genel Başkanı'nın helalleşme çağrısına, 'Özerklik' şartı ile PKK'nın tamam demesi hain bir pazarlığın devam ettiğini göstermiştir. HDP'nin ikizi CHP'nin var olan iradesi bir tarafta Demirtaş bir tarafta PKK'ya eşit paylar halinde bölüştürülmüştür.

Terörizm zillet ittifakının üst aklı haline gelmiştir. Acı verici tablonun saklanacak bir yanı kalmamıştır.

Kılıçdaroğlu'nun kokuşmuş açıklamalarının referansı HDP’dir.

Türkiye döviz sabotajlarına yenilmeyecek, küresel sermaye çetelerine, terör örgütlerine pes etmeyecek, faiz lobisine eğilmeyecek, hayat pahalılığına boyun eğmeyecek, zilletin uçurumuna çekilemeyecek. Cumhur İttifakı alayını göğüslemeye yeminlidir. 

Sokaklara inerek hükümeti istifa ettirmeye, terörizmin ve yabancı güçlerin tetikçiliğine soyunarak ülkemizi felaket dolu mecraya taşımak isteyenlere asla izin verilmeyecek. Demokrasi sokakta değil milletimizin iradesinde, sandığın içindedir.

CHP Genel Başkanı nereye giderse gitsin, milli nefesimiz ensesinde olacaktır. Darbe teşebbüsüyle yapamadıklarını dövizle başaramayacaklardır. Kılıçdaroğlu ve terörist yandaşlarının erken seçim ezberleri sonuçsuzdur. Seçimler 2023 Haziran'da yapılacak, mandacılarla, hainlerle hesaplaşma bu tarihte olacaktır. 

Cumhur İttifakı birdir, beraberdir, imanla, inançla, yüreklice vatana, milli ekonomiye sahip çıkacaktır. 

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları