loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeli: 'MHP nerede?' diye soran aymazlar var

Bahçeli: 'MHP nerede?' diye soran aymazlar var
Tarih: 09.04.2017 - 16:36
Kategori: Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı'da düzenlediği 'Evet' mitinginde 'MHP nerede?' diye soran aymazlar var. Ekranlardan hezeyan saçıyorlar. MHP halkın bağrında, hâlâ anlamıyor musunuz?' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'dan bir gün sonra İstanbul Yenikapı'da miting düzenliyor. Bahçeli'nin açıklamarından öne çıkanlar şöyle:

İstanbul demek Türk tarihi demektir. İstanbulsuz olmaz olamaz, buna inandık. 16 Nisan'ın Türkiye'nin kamburlarından kurtulması için bir milat olmasını Allah'tan diliyorum.
Gerçekleştireceğimiz hayallerimiz vardır. Beraber olursak başarırız. Birlikte olursak sonuç alırız. Bekamızı yıkmaya çalışanlara tepkisiz kalamayız. Bu ülke için yeminimiz var vazgeçilmez. Yemin tutulmak içindir. Biz yemin ettik mi unutmayız, aklımızdan çıkarmayız.

İstanbul'a soruyorum. Öyle cevap verin ki, Bizans'ı zelzele gibi sallayan ecdadımızın duruşu olsun. Zalimlerin karşısında, Türkiye'nin safında mısınız? Evet diyor, zayıf düşmüş milli bünyeye şuur katıyorsunuz.
'MHP nerede?' diye soran aymazlar var. Ekranlardan hezeyan saçıyorlar. MHP halkın bağrında, hâlâ anlamıyor musunuz? (Sputnik)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları