loading
close
SON DAKİKALAR

Bakan Faruk Çelik´ten Destek Aldı

Bakan Faruk Çelik´ten Destek Aldı
Tarih: 25.02.2012 - 17:32
Kategori: Eğitim

İktisadi ve idari bilimler mezunları kamuda daha çok kontenjan için Bakan Faruk Çelik´ten destek aldı

Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımında kendilerine ayrılan kontenjanın artırılmasını isteyen iktisadi ve idari bilimler fakültesi (İİBF) mezunlarına iyi haber geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait ile birlikte TBMM'de kabul ettiği İİBF mezunlarına destek sözü verdi. Görüşmede Çelik'e sorunlarını anlatan İİBF mezunları, "Alanımızda 300 bin mezun var. İş arıyorlar. KPSS sınavında başvuruda bulunabileceğimiz kadro sayısı sadece 7 bin. Bizler bu kontenjanın artırılmasını ve en az 15 bine çıkarılmasını istiyoruz. Sizden KPSS'deki kamuya personel alım kodlarının tekrar gözden geçirilmesini talep ediyoruz" dedi. Gençlerin isteklerini not olan Çelik "Konuyu inceleteceğim, bir aksaklık varsa mutlaka çözülecek. İçiniz rahat olsun" diye konuştu.

Takvim'in haberine göre İİBF mezunları adına TBMM'de siyasileri ziyaret eden heyet, daha sonra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'la görüştü. İİBF mezunları heyetinin bakanlarla görüşmesine aracılık eden AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, kendisinin de bir iktisat fakültesi mezunu olduğunu belirterek, "Sorunun çözümü için elimden geleni yapacağım" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları