loading
close
SON DAKİKALAR

Bakan Koca duyurdu; Avcılar'da doktora saldıran zanlı tutuklandı

Bakan Koca duyurdu; Avcılar'da doktora saldıran zanlı tutuklandı
Tarih: 02.01.2022 - 09:22
Kategori: Sağlık, Yaşam

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, önceki gün Avcılarda doktora saldıran Mehmet Saib E., isimli zanlının tutuklandığını duyurdu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca wwwistanbulgercegi.com aracılı ile yaptığı açıklamada; "Avcılar’da görevli bir doktor arkadaşımıza saldıran M.S.E. gözaltına alınıp serbest bırakılmasından bir süre sonra tutuklanmıştır. Aşı için beklemesi gerektiği uyarısına tahammül edemeyen saldırganı kınıyoruz. Sağlık çalışanına şiddet, insan için hayat boyu utanılacak bir suçtur." dedi.

Avcılar'da öğle paydosunda doktora aşı saldırısı

Avcılar'da öğle paydosunda aşı olmaya gelen kişi kendisine mesai saatinin başlaması için beklemesi gerektiğini söyleyen Dr. Velit Çelebi'ye saldırdı.

Olay, önceki gün Avcılar Tahtakale Mahallesi'ndeki aile sağlık merkezinde meydana geldi. Mehmet Saib E., anne ve babası ile gelerek koronavirüs aşısı olmak istediğini söyledi. Öğle paydosunda olduklarını söyleyen Dr. Velit Çelebi, 25 dakika sonra başlayacak mesaiyi beklemesi gerektiğini ve saat 13.00'te BioNTech için 6 kişi dolduğunda aşısının yapılacağını bildirdi.

Aldığı bu yanıta sinirlenen Mehmet Saib E., bir anda Dr. Velit Çelebi'ye tekme ve yumruklarla saldırdı. Aile sağlık merkezinde bulunanlar araya girip doktoru saldırganın elinden kurtardı. Doktorun şikayeti üzerine Mehmet Saib E. gözaltına alındı.

Poliste ifadesi alınan Mehmet Saib E., savcının talimatı ile serbest bırakıldı. Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek darp raporu aldı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları