loading
close
SON DAKİKALAR

Bakan Selçuk'tan seçmeli matematik dersi açıklaması

Bakan Selçuk'tan seçmeli matematik dersi açıklaması
Tarih: 20.05.2019 - 13:40
Kategori: Gündem

Gazeteci Cem Seymen, "Biraz önce Milli Eğitim Bakanımız sayın Ziya Selçuk hocam beni bilgilendirdi. Matematik seçmeli ders değil. Sosyal bilimci de olsa en temel alan matematik almak zorundaymış. Önümüzdeki aylarda ülke çapında matematik kampanyası da başlıyormuş" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un geçtiğimiz günlerde açıkladığı liselere getirilen yeni eğitim sisteminde; Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinin zorunlu ve Matematik, Felsefe, Tarih gibi derslerin ise seçmeli olması kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.

CNN Türk Ekonomi Editörü Cem Seymen, konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile konuştuğunu ve Selçuk'un 'matematik dersinin seçmeli değil zorunlu ders olduğunu' söylediğini aktardı.

Seymen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Biraz önce Milli Eğitim Bakanımız sayın Ziya Selçuk hocam beni bilgilendirdi. Matematik seçmeli ders değil. Sosyal bilimci de olsa en temel alan matematik almak zorundaymış. Önümüzdeki aylarda ülke çapında matematik kampanyası da başlıyormuş. Hepinizi bilgilendirmek istedim" ifadelerini kullandı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları