loading
close
SON DAKİKALAR

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Hain' diyen çocuğa destek; Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına 'hain' demiş. 'Çocuktan al haberi'

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Hain' diyen çocuğa destek; Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına 'hain' demiş. 'Çocuktan al haberi'
Tarih: 30.01.2022 - 19:56
Kategori: Gündem

AKP'den Kılıçdaroğlu'na hain diyen çocuğa destek geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'na 'Hain' diyen çocuğa destek çıktı. Soylu ; Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına 'hain' demiş. 'Çocuktan al haberi'...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu paylaşımında;

"Bir çocuk ağlar, Cumhurbaşkanı merak eder. Çocuk, derdini anlatır ve ardından Cumhurbaşkanımızın elinden mikrofonu kapmak ister. Herkes çocuğun atikliğine tebessüm ederken lider, çocuğu kırmaz... Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına "hain" demiş. “Çocuktan al haberi” dedi.

 

Ne olmuştu;

Erdoğan'ın Trabzon'daki sahnesine çıkarılan çocuk; 'Bay Kemal Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? o adam hain hain"

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da açılış programlarına katıldı. Erdoğan'ı konuştuğu sahneye kurmayları bir çocuk çıkardı. Çocuk da muhalefet liderine 'Bay Kemal Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim o adam hain' diye hitap etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da açılış programlarına katıldı. Konuşmasında Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu saf ettiği sözler sonrası kurmayları bir çocuğu sahneye çıkardı. Çocuk da muhalefet liderine 'Bay Kemal Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? o adam hain hain diye hitap etti.

 
10 Yaşında ki Çocuk; “'Bay Kemal Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? Bay Kemal kim? O adam hain, hain. Burada en iyi adam. Oyunuzu ona verin”

Toplumun tüm kesimlerinden bir çocuk üzerinde siyaset yapılmasına tepkiler büyüdü.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; "Siyasette etik ve ahlak ne yazık ki iyice terk edildi. Devleti yönetenler, masum bir çocuğa söyletilmiş “hain” ifadesine gülüyor. Trabzon’un iyi kalpli tüm insanları bu kötü duygulardan uzak duracaktır. Bir Trabzonlu olarak memleketimde bu şovun yapılmasını kınıyorum." dedi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt;

"Kürsüye çıkıp Bülent Ecevit'e selam söyleyeceğim diyen çocuğu, Miting otobüsünün üstüne çıkartan adamın ismi Süleyman Demirel.. Kürsüye çıkarttığı çocuğa,Ana muhalefet lideri @kilicdarogluk'na,"bay Kemal hain hain "diye bağjrtan adamın ismi Recep Tayyip Erdoğan. Takdir Milletin.

Cemal Enginyurt; "10 yaşında bir çocuğu kürsüye çıkartarak "Bay Kemal hain hain"diye bağırttın ya! Sana diyecek söz kalmadı. Bu kin nedir? Bu dil nedir? Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülkeyi ve Milleti bu kadar ayrıştırma,ötekileştirme. Bu Millet kardeştir. Bölmek ihanettir."

İYİ Parti Samsun Milletvekili ve Gurup başkanvekili Erhan Usta;

Ümit ederim bu rezalet bir kurgudur.
Kurgu olmasından daha kötüsü ise, iktidar ve yandaşlarının zehirli dilinin 8-9 yaşındaki bir çocuğa bulaşmış olmasıdır.

Her iki durumda da eserinizle övünebilirsiniz.

Bay Kemal
#CumhurbaskanıTrabzonda

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları