loading
close
SON DAKİKALAR

Bakanlığın turistler için 'aşılandım' videosunu Serdar Erener'in ajansı çekmiş

Bakanlığın turistler için 'aşılandım' videosunu Serdar Erener'in ajansı çekmiş
Tarih: 14.05.2021 - 10:58
Kategori: Gündem

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın turizm çalışanlarını “Ben aşılandım” yazan maskeyle gösterdiği tanıtım videosunu şarkıcı Sertap Erener'in abisi Serdar Erener'in sahibi olduğu ajansın çektiği ortaya çıktı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'yi tanıtmak için kullandığı “GoTurkiye” adlı hesaptan tepki çeken bir video paylaşıldı.

Turistlere korona virüsü (Covid-19) salgınına karşı Türkiye'de “güvenli turizm” yapabilecekleri çağrısı yapılan videoda, turizm ve bağlı sektörlerde çalışanlar “Ben aşılandım” yazılı maske takarken gösterildi. Sosyal medyadaki tepkilerin ardından video yayından kaldırıldı.

Gazeteci Mustafa sosyal medya hesabından skandal videoyu  şarkıcı Sertap Erener'in abisi Serdar Erener'in sahibi olduğu reklam ajansının çektiğini açıkladı. Mustafa Hoş yapımcı şirketin de Yada Film'in olduğunu belirtti. Hoş paylaşımında "Reklam sektöründeki arkadaşlarla konuştum. bu rezil reklamı onların iddiasına göre alameti farika ajansı çekmiş. sahibi serdar erener. yapımcı şirket de yadafilm. turizm bakanlığının bir çok işini bunlar yapıyormuş. bu rezalete de büyük bir meblağ ödenmiş" ifadesini kullandı. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları