loading
close
SON DAKİKALAR

Bakırköy Belediyesi kadınlar ile Atatürk Büstü açtı

Bakırköy Belediyesi kadınlar ile Atatürk Büstü açtı
Tarih: 09.03.2016 - 13:00
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediyesi ve Türk Anneler Derneği Bakırköy Şubesi işbirliği ile yaptırılan Atatürk Büstü, Ataköy Attila İlhan Parkı’nda açıldı.

Bakırköy Belediyesi ve Türk Anneler Derneği Bakırköy Şubesi işbirliği ile yaptırılan Atatürk Büstü, Ataköy Attila İlhan Parkı’nda açıldı.

Açılışa Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Emel Tığlı, Türk Anneler Derneği Genel Başkanı Gül Baysal, Türk Anneler Derneği Bakırköy Şube Başkanı Çiğdem Göymen, derneğin İstanbul şube başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve Bakırköylüler katıldı.

Atatürk Büstünün açılışında bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle andıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “ Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor günlerde Atamızı özlemle anıyoruz. Ortadoğu’nun içinde bulunduğu bu çağdışı, karanlık tabloyu görünce; Türkiye’nin laik ve sosyal devlet olmasının önemini, Ulu Önderimizin başarısının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk hepimiz için önemli devrimlere imza attı ama kadınlarımız için ayrıcalığı daha fazla önemli. Çünkü Türk kadınının çağdaş toplumlarda yer almasının en büyük emeği Atamızındır. Bu vesileyle saygı ve şükranla Atamızı bir kez daha anıyoruz.

Atamızın dediği gibi dünyada gördüğünüz her güzelliğin arkasında kadın vardır. Günümüzde kadınlarımızın erkeklerle omuz omuza Türkiye’nin geleceğine katkı sunan bireyler olması gerektiğine inanıyoruz. Ve biz sonuna kadar arkasında olacağımızın sözünü de burada değerli hanımefendilerin önünde veriyorum. Kadınlar her zaman bizim başımızın tacı ama yan yana, omuz omuza beraber yol yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızdır. Yılda sadece bir gün değil her zaman kadınımızın hizmetinde olacağız.”

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları