loading
close
SON DAKİKALAR

Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi hastalara şifa oluyor

Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi hastalara şifa oluyor
Tarih: 27.04.2016 - 12:00
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediyesi’nin Sahilyolu Kennedy Caddesi üzerinde bulunan Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi 19 branşta hizmet vererek hastalara şifa oluyor.

Bakırköy Belediyesi’nin Sahilyolu Kennedy Caddesi üzerinde bulunan Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi 19 branşta hizmet vererek hastalara şifa oluyor.

Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde yeniden yapılanmaya gittiklerini ve hastalardan çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı:” Bakırköy ilçesi nüfus yaş ortalaması açısından yüksek bir ilçe. Dolayısıyla genç nüfusun barındığı ilçelere göre sağlık problemleri daha yüksek bir ilçemiz. Biz de ilçe belediyesi olarak yurttaşlarımızın sağlık yanında olmaya çaba gösteriyoruz. Ben Belediye Başkanlığı görevine seçilinceye kadar uzman hekim olarak görev yapıyordum. Bu yüzden sağlık konusunda hassasım. Tıp Merkezimizde daha genç doktorların yer aldığı bir yapılanmaya gittik. Şu anda merkezimizde; genel cerrahi, iç hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, cilt hastalıkları, göğüs, KBB, kardiyoloji, nöroloji, üroloji, radyoloji, psikiyatri, ağız ve diş sağlığı, çocuk hastalıkları, göz, fizik-tedavi ve rehabilitasyon m, enfeksiyon hastalıkları, aile hekimliği polikliniklerimiz hizmet veriyor. Geçtiğimiz günlerde bağımsız bir araştırma şirketi tarafından yapılan Bakırköy Belediyesi Hizmet Memnuniyeti araştırmasında da Bakırköylüler tarafından en memnun olunan hizmetlerimizin başında da sağlık hizmetlerimiz geliyor. Sık sık ziyaret ettiğim Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezimizde; hastalarımız, doktorlarımızdan memnuniyeti bana da dile getiriyorlar. Özellikle fizik-tedavi bölümümüzden belirtilen memnuniyet üst seviyede. Ayrıca Kartaltepe, Yeşilköy , Şenlikköy ve Ataköy Sağlık Birimlerimiz , Sağlıklı Yaşam Merkezi, Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz yurttaşlarımıza hizmet sunmaya devam etmektedir. ”

FARK ALINMIYOR

Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nin SGK ile anlaşmalı olduğunu ifade ederek,” Tıp Merkezimizin SGK ile anlaşması var. Biz SGK katılım payı dışında hastalarımızdan fark ücreti almıyoruz. Ayrıca hiçbir sosyal güvencesi olmayan BAKKART sahibi Bakırköylülerden de hiçbir ücret alınmamaktadır. Merkezimizden; tüm İstanbullular yararlanabilmektedir” dedi.

ÇOCUK SOSYAL POLİKLİNİĞİNDEN BİR YILDA ŞİDDETE VE TACİZE UĞRAYAN 50 ÇOCUK YARARLANDI

Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu geçtiğimiz yıl hizmete açılan Çocuk Sosyal Polikliniğinden bir yılda şiddete, tacize, tecavüze uğrayan çocuğun yararlandığını da belirterek şunları açıkladı: “Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız Çocuk Sosyal Polikliniğimizden bir yılda şiddete, tacize, tecavüze uğrayan 50 çocuğumuz yararlandı. Kesinlikle çocuklarımızın kimlik bilgilerini saklı tuttuğumuz polikliniğimizde; uzman psikologlarımızın yanında sosyolog ve avukatlarımızda hizmet veriyor. Çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal travmalarını atlatmaları için çaba sarf ediliyor.”
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, yurttaşların tüm polikliniklerle ilgili 0 212 414 97 47 veya 0 212 414 97 77(Dahili:81 00) numaralı telefonlardan bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları