loading
close
SON DAKİKALAR

Bakırköy Belediyesi'nden çocuklara kültür gezisi

Bakırköy Belediyesi'nden çocuklara kültür gezisi
Tarih: 13.07.2016 - 10:55
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediyesi Barış Manço, Zübeyde Anne, Ülkü Adatepe, Adile Naşit, Muazzez İlmiye Çığ, Hasan Ali Yücel ve Can Yücel Çocuk Evlerinin birlikte düzenlediği kültür gezisinde 3-6 yaş arası çocukların durağı 'İstanbul Modern Sanat Müzesi' oldu.

Bakırköy Belediyesi Barış Manço, Zübeyde Anne, Ülkü Adatepe, Adile Naşit, Muazzez İlmiye Çığ, Hasan Ali Yücel ve Can Yücel Çocuk Evlerinin birlikte düzenlediği kültür gezisinde 3-6 yaş arası çocukların durağı ’’İstanbul Modern Sanat Müzesi’’ oldu. 

Yıl içerisinde eğitici ve öğretici gezileriyle, yerinde eğitim politikasıyla çocuklarımızı sanat, bilim ve eğlence ile buluşturan Bakırköy Belediyesi, geleceğine umutla bakıyor. 
 
Tüm çocuk evlerinden yüzlerce çocuğun katılımıyla ; modern ve çağdaş yapıtları, fotoğraf, tasarım, mimari gibi alanlarda ülkemizin kimliğini uluslararası sanat ortamında paylaşılmasında aracılık yapan İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde, alanında uzman rehberlerin eşliğinde tur yapıldı ve atölye çalışmasına katılarak çocukların bu tecrübeyi deneyimlemesi sağlandı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da çocuk evlerindeki çocuklarımızın kültür ve sanat gezilerinin devam edeceğini açıkladı.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları