loading
close
SON DAKİKALAR

Bakırköy Belediyesi'nden 'İnsani Kalkınmada Çocuğun Yeri ve Değeri' konulu seminer

Bakırköy Belediyesi'nden 'İnsani Kalkınmada Çocuğun Yeri ve Değeri' konulu seminer
Tarih: 19.11.2019 - 12:54
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediyesi Başkanlığı ve Çocuk Masası, Çocuk Hakları Zirvesi Derneği işbirliği ile 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla "İnsani Kalkınmada Çocuğun Yeri ve Değeri" konulu seminer düzenleyecek.

İnsani Kalkınmada Çocuğun Yeri ve Değeri" konulu seminer 21 Kasım 2019 Perşembe günü 10:30 - 12:30 saatleri arasında, Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

Seminerin konuşmacıları ve konular şöyle:

-Bir Kalkınma modeli, Bakırköy Çocuk Masası Pilot Proje Uygulaması - Ebrize Çeltikçi (Bakırköy Belediyesi Çocuk Masası ve Çocuk Hakları Zirvesi Derneği Başkanı)

-Çocuğun en önemli  yaşam motivasyonu Anne- Kadın ve kadına şiddet - Av. Nazan Moroğlu (İstanbul Baro Başkan Yardımcısı, MEF Üniversitesi Öğretim üyesi),

-Sosyal  ve Adli Yardım  Kurumlarındaki  davranış ve Yaklaşımlar - Av. Aydeniz Alisbah Tuskan ( 2010-2018 İstanbul Barosu- Adli Yardımlar- Yönetim Kurulu Üyesi),

-Çocuk Hakları ve Vatandaş Olarak Hukuki Sorumluluklarımız - Av. Aşkın Yaşar Topuzoğlu ( İstanbul Barosu Çocuk Hakları Kurulu Başkanı)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları