loading
close
SON DAKİKALAR

Bakırköy’de Liselilerden Çocuk Yuvasına Anlamlı Proje

Bakırköy’de Liselilerden Çocuk Yuvasına Anlamlı Proje
Tarih: 16.06.2016 - 14:52
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediyesi’nin katkıları ve Bakırköy Anadolu Lisesi 11. Sınıf Öğrencisi Göktuğ Berk Çakı’nın tüm öğretmenler ve öğrencilerin destekleriyle gerçekleştirdikleri ‘Mutluluk Temalı Proje’ Bahçelievler Çocuk Yuvası’nın altın kalplerine mutluluk kattı.

Bakırköy Belediyesi’nin katkıları ve Bakırköy Anadolu Lisesi 11. Sınıf Öğrencisi Göktuğ Berk Çakı’nın öğretmeni Serpil Keleş’ten aldığı ilhamla, tüm öğretmenler ve öğrencilerin destekleriyle gerçekleştirdikleri ‘‘Mutluluk Temalı Proje’’ Bahçelievler Çocuk Yuvası’nın altın kalplerine mutluluk kattı.

Öğrencilerin yoğun tempo ve sınav stresinden dolayı mutsuz olduklarını gözlemleyen Göktuğ Berk Çakı ve arkadaşları; mutsuzluğu yenmenin yolunu aradıklarını ve öğretmeni Serpil Keleş’in ‘mutlu olmak için mutlu etmelisiniz’ sözünden aldıkları güçle kimsesiz çocuklarla buluştuklarını anlattı.

Etkinlikte el sanatları, yüz boyama, resim standı, müzik ve oyun alanları oluşturuldu. Hep birlikte futbol oynandı, şarkılar söylenip müzik eşliğinde dans edildi ve kareoke yapıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’da projeyi ortaya koyan ve gerçekleştiren tüm öğrenci ve öğretmenleri kutladığını ifade etti.

Başkan Kerimoğlu, eğitim ile ilgili tüm projelere destek vereceklerini de sözlerine ekledi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları