loading
close
SON DAKİKALAR

Balbay gardiyana sahip çıktı

Balbay gardiyana sahip çıktı
Tarih: 12.02.2012 - 00:06
Kategori: Siyaset

Halen tutuklu bulunan CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Ağbaba aracılığıyla Silivri'deki gardiyanların sorunlarının çözümüne yönelik soru önergesi verdi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, kendisini ziyaret eden Malatya Milletvekili Veli Ağbaba aracılığıyla verdiği soru önergesinde, Silivri’de yaşayan gardiyanların sorunlarına sahip çıktı. Ağbaba, Ergin’e şu soruları yöneltti: “Memurların Silivri’de servislerinin bulunmamasının sebebi nedir? 

Silivri Cezaevi’nde 1 yıl boyunca ücretsiz servis hizmeti verilmiş, daha sonra servis kaldırılmıştır. 500 infaz koruma memurunun servisi neden kaldırılmıştır? 

Bakanlığınız servis sorununun çözümü için herhangi bir girişimde bulunmuş mudur? Ankara’da, Antalya’da, Konya’da ceza infaz kurumlarında çalışanlar, işyerlerine ücretsiz olarak taşınırken, Silivri Cezaevi’nde çalışanların servisinin olmaması bir çifte standart değil midir? 

Otostop çekerek, işyerlerine ulaşmaya çalıştıkları belirtilen personelin her gün can güvenliğinden yoksun bir şekilde işyerlerine gitmek için mücadele vermeleri, ‘reformlar’ yapılması ile övünülen Adalet Bakanlığı’nın reformlarına yakışmakta mıdır?”

Hilmioğlu’nun sağlığı

Ağbaba, Ergin’in yanıtlaması istemiyle verdiği bir başka soru önergesinde de Ergenekon kapsamında tutuklanan Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nun sağlık sorunlarına dikkat çekti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları