loading
close
SON DAKİKALAR

Balbay ve Özkan yine yalnız kaldı

Balbay ve Özkan yine yalnız kaldı
Tarih: 15.03.2012 - 21:21
Kategori: Medya

CHP Milletvekili Mustafa Balbay ve gazeteci Tuncay Özkan arkadaşları tahliye olunca yalnız kaldılar...

İkinci Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından CHP Milletvekili Mustafa Balbay ve gazeteci Tuncay Özkan'ın, Odatv davasında tutuklu yargılanan Coşkun Musluk ve Muhammet Sait Çakır'ın tahliye olmasının ardından koğuşlarında yalnız olduklarını söyledi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza infaz Kurumları Yerleşkesinde oluşturulan salonda görülen duruşmada, başka suçtan tutuklu yargılanan bu davanın tutuksuz sanığı Yüksel Dilsiz'in savunmasının alınmasına devam edildi.

Dilsiz, sanıklar, basın mensupları ve izleyiciler çıkarılarak yapılan kapalı duruşmada, beyanlarını tamamlanmasının ardından savcı Mehmet Ali Pekgüzel ile mahkeme heyetinin sorularını da yanıtladı.

Verilen aranın ardından duruşma salonuna herkesi alan Mahkeme Heyeti Başkanı Hasan Hüseyin Özese, sanık Dilsiz'in savunması sırasında rahatsızlandığını belirterek, dava nedeniyle sanıklar için bekletilen doktor tarafından muayene edildiğini, ancak poliklinikte de muayenesinin gerekli olduğunun bildirildiğini söyledi.

Özese, bunun üzerine duruşmanın yarına ertelendiğini kaydetti.

Bu arada, Odatv davası sanıklarından Coşkun Musluk ile Muhammet Sait Çakır'ın tahliye edilmesinin ardından davanın tutuklu sanıklarından CHP Milletvekili Mustafa Balbay ile gazeteci Tuncay Özkan koğuşlarında tek başına kaldıklarını belirttiler.

Duruşmaya ara verildiği sırada basın mensuplarının ''Koğuşunuzda yalnız mı kalıyorsunuz'' sorusu üzerine Balbay, ''Yine yalnız kaldık. Birini versinler de o da tahliye olsun'' diye espri yaptı.

Özkan ise, ''Yanınıza birini vermeleri için talepte bulunacak mısınız?''' sorusu üzerine, tek kişilik koğuşlara ilk nakledildiklerinde Balbay ile birlikte kalmak için talepte bulunduklarını, ancak bunun kabul edilmediğini söyledi.

Özkan, ''Her şey bizim dışımızda gelişiyor. Her şey cezaevi idaresinin elinde. Şimdi gideriz koğuşta biri varsa 'hoşgeldiniz' deriz'' diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları