loading
close
SON DAKİKALAR

Balıkesir Sındırgı'da 4,4 şiddetinde deprem

Balıkesir Sındırgı'da 4,4 şiddetinde deprem
Tarih: 10.11.2025 - 09:45
Kategori: Şehir

AFAD, Balıkesir'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, İzmir ve Bursa'dan da hissedildi. Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4.6 olarak duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Balıkesir'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, İzmir ve Bursa'dan da hissedildi. Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4.6 olarak duyurdu.

Balıkesir'deki deprem İzmir ve Bursa'dan da hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 09:4'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Kandilli Rasathanesi, ise depremin büyüklüğünü 4.6 olarak duyurdu. Depremin derinliği 9.7 kilometre olarak kaydedildi.

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları