loading
close
SON DAKİKALAR

Bana gazoz alsana!

Bana gazoz alsana!
Tarih: 12.02.2012 - 00:09
Kategori: Şehir

İstanbul polisi bir eve yaptığı baskında hormonlu hint kenevirleri bulurken, ünlü isimleri uyuşturucu sipariş ederken 'Bana gazoz alsana' dediği tespit edildi

İstanbul’da sokak satıcılarına yönelik olarak yapılan ve ünlü isimlerin de gözaltına alındığı operasyonda bazı satıcıların hint keneviri yetiştirmek için sera kurdukları, bitkinin çabuk yetişmesi için de hormon ilaçları kullandıkları ortaya çıktı.

İstanbul Narkotik polisi son operasyonunda uyuşturucu satıcılarının hint keneviri yetiştirmek için evlerinin bir bölümünde sera kurdukları serada özel ışık ve havalandırma sistemi kurduklarını belirledi. Kağıthane’de uyuşturucu satıcılarından Sinan Ç.’ye ait evdeki serada, hint kenevirlerinin çabuk büyümesi için kullanılan ilaçlar ele geçti. Hint kenevirlerinin serada kurutularak esrar haline getirildiği ve küçük paketler halinde sarılarak müşterilere servis edildiği saptandı. 80 kök hint keneviri seradan sökülerek İstanbul Emniyeti’ne götürüldü.

Model ve oyuncuların da aralarında bulunduğu ünlü isimlerin şifreli olarak uyuşturucu istedikleri tespit edildi. Dinlemeye takılan eski modeller Y.K ve A.H.Ö’nün de aralarında bulunduğu isimlerin uyuşturucu isterken, “Bana gazoz alır gelir misin?” diye şifreli konuştuğu tespit edildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları