loading
close
SON DAKİKALAR

Barcelona kabustan geç uyandı

Barcelona kabustan geç uyandı
Tarih: 16.01.2012 - 17:09
Kategori: Spor

La Liga'da Real Madrid'in ardından ikinci sırada yer alan Barcelona, kendi evinde Real Betis'e karşı 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.

La Liga'nın 18. haftası Camp Nou'da oynanan Barcelona-Real Betis karşılaşması ile son buldu.

Maçın başında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Barcelona, Real Betis'i karşılaşmanın son bölümünde bulduğu goller ile 4-2 mağlup etmeyi başardı ve Real Madrid'i takibini sürdürdü.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Katalan ekibi, henüz 10. dakikada Xavi'nin golüyle öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra da hızını kaybetmeyen Barcelona, 12. dakikada Alexis Sanchez'in basında dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Messi'nin golü ile farkı ikiye çıkardı. Real Betis ise 32. dakikada Sevilla'nın pasında Castro'nun attığı gol ile umutlandı: 2-1 

Oyuna ikinci yarıda dahil olan Roque Santa Cruz, 52. dakikada ilk golün sahibi Castro'nun pasını değerlendirdi ve maça beraberliği getirdi. 71. dakikada Mario ikinci sarı kartını görerek Real Betis'i 10 kişi bırakırken, Barcelona 75. dakikada Xavi'nin pasında Alexis Sanchez'in golüyle kabustan uyandı. Katalan ekibi 86. dakikada bir de penaltı kazanırken, topun başına geçen Messi karşılaşmanın skorunu belirledi: 4-2

Bu galibiyetle puanını 41'e yükselten Barcelona, Real Madrid'in 5 puan arkasından takibini sürdürdü. 3 maçlık galibiyet serisi Barcelona karşısında son bulan Real Betis ise, 22 puanda kaldı.

La Liga'nın 19. haftasında Barcelona Malaga'yı konuk ederken; Real Betis, Sevilla deplasmanında puan arayacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları