loading
close
SON DAKİKALAR

Barış Atay'a Erdoğan'a hakaretten ceza!

Barış Atay'a Erdoğan'a hakaretten ceza!
Tarih: 02.06.2015 - 10:46
Kategori: Gündem

Bilal Erdoğan'a hakaret suçlamasından beraat eden Atay'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten yargılandığı davada ise 7 bin 80 TL adli para cezası verildi.

Oyuncu Barış Atay hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın duruşması İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya Atay ve avukatları katıldı. Bilal Erdoğan'a hakaret suçlamasından beraat eden Atay'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten yargılandığı davada ise 7 bin 80 TL adli para cezası verildi.

Duruşmanın ardından konuşan Atay, hakaret davalarının Erdoğan ailesinin paranoyası haline geldiğini belirterek, "Aile mahkemelerine dönüştü artık hakaret davaları. Bunun kabul edilebilir bir yanı yok. Yurttaşlık haklarımız var. Seçilmişlerin iddialarla ilgili açıklama yapmaları ve bunu ispatı zorunludur. Bunu talep etmek de bir yurttaşlık hakkıdır. O yüzden burada bir suç yok. Burada sadece Erdoğan'ın isminin geçtiği bir davada beraat vermeye cesaret edememiş bir hakim var" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları