loading
close
SON DAKİKALAR

Barış Atay'dan 'Salgınla mücadele siyaset üstü bir konudur' diyen Bakan Koca'ya tepki: Tam olarak siyasetin işidir, Sağlık Bakanlığı ve hükümetin sorumluluğudur

Barış Atay'dan 'Salgınla mücadele siyaset üstü bir konudur' diyen Bakan Koca'ya tepki: Tam olarak siyasetin işidir, Sağlık Bakanlığı ve hükümetin sorumluluğudur
Tarih: 07.04.2021 - 17:45
Kategori: Siyaset

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Küresel salgın ile mücadele siyaset üstü bir konudur" sözlerine tepki gösterdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmadan bir bölümün videosunu paylaştı.

Erdoğan, konuşmasında, "Kılıçdaroğlu dün hızını alamayıp işi salgınla mücadelede en önemli referans kaynağı olan Bilim Kurulu'na saldırmaya kadar vardırdı. Biz salgınla mücadeleyi siyaset üstü milli bir mesele olarak görüyoruz. Bilim Kurulu üyelerimize kadar bugüne kadar verdikleri hizmetler için de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, Erdoğan'ın videosuna "Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri hassasiyet ve teveccüh için tüm sağlık çalışanları ve bilim insanlarımız adına teşekkür ederim. Küresel salgın ile mücadele siyaset üstü bir konudur" notunu düştü.

Barış Atay'dan tepki: Neye teşekkür ediyorsanız...

TİP Milletvekili Barış Atay, Bakan Koca'nın "Küresel salgın ile mücadele siyaset üstü bir konudur" sözlerine itiraz etti. 

Atay, "Hayır değildir. Sağlık bakanlığı ve hükümetin sorumluluğudur. Tam olarak siyasetin işidir. Beceremediğinizde de hesabını vermek zorunda olduğunuz bir konudur. Zırt pırt CB’na teşekkür etmekle yönetilecek bir süreç değildir yani. Neye teşekkür ediyorsanız..." dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları