loading
close
SON DAKİKALAR

Barut’tan eski il başkanlarına teşekkür plaketi

Barut’tan eski il başkanlarına teşekkür plaketi
Tarih: 02.06.2017 - 15:05
Kategori: Yerel

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, önceki dönem il başkanlarına bugüne kadar verdikleri katkılarından ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi sundu.

umhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, göreve geldikleri günden bu yana desteklerini esirgemeyen ve yapılan tüm çalışmalara katkı veren önceki dönem il başkanlarına plaket takdim edip, teşekkür etti. 

ÖNCEKİ DÖNEM İL BAŞKANLARI TOPLANDI

Adana İl Başkanlığı Ahmet Albay Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eski il başkanları toplantısına Ethem Hakkı Öztürk, Burhanettin Bulut, Levent Ünal, Anibal Akdamar, Tufan Türkmen, Orhan Ekici, Selman Serttepe, Mehmet Salıcı, Necmettin Atay, Akif Kemal Akay, Timurçin Savaş, İlhan Şahan, Tümer Mavi, Yılmaz Yalçınkaya ve Yusuf Akıncı katılırken, Serdar Seyhan, Orhan Sümer, Gökhan Yağ, Fevzi Ciritçi, Çetin Remzi Yüreğir, Behçet Ünsalan, Arif Berktaş, Sedat Doğan, Ziya Yergök ve Mustafa Gülnerman ise mazeretleri nedeniyle katılamadı. 

YOĞUN BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRİLDİ

İl Başkanı Ayhan Barut, yaklaşık bir buçuk yıldır görevde olduklarını anımsatarak, bu süreçte il ve ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte yoğun bir şekilde CHP’nin başarısı için çalıştıklarını kaydetti. 

ÖNCEKİ DÖNEM İL BAŞKANLARINDAN ANLAMLI DESTEK VE KATKI

İl yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana, önceki dönem il başkanlarından gördükleri desteğin ve katkının çok önemli ve anlamlı olduğunu dile getiren Barut, önceki dönem il başkanlarının deneyimlerinin, bakış açılarının il örgütünün eksiklerini tamamlaması ve başarılı çalışmalara imza atması açısından önemli bir unsur olduğunu söyledi. 

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Verdikleri destek ve katkılardan dolayı eski il başkanlarına plaket takdim edip, tek tek teşekkür eden İl Başkanı Ayhan Barut, “Bu birlikteliği ve bütünlüğü sürdürüp, daha da güçlendirecek, eksikliklerimizi tamamlayacak ve iktidara yürüyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partili olmak bir ayrıcalıktır ve hem bu ayrıcalığa sahip olmaktan hem de bu görevi daha önce yapan büyüklerimiz ve kardeşlerimizle bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bu ailenin birer ferdiyiz” diye konuştu. 

Plaket sunumunun ardından eski il başkanları referandum sürecini değerlendirip, önümüzdeki dönemde yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları