loading
close
SON DAKİKALAR

Başak burcu yıllık yorumu

Başak burcu yıllık yorumu
Tarih: 04.03.2019 - 14:16
Kategori: Astroloji

2019 yılında Başak burcunu neler bekliyor? İşte Başak burcu yıllık yorumu...

Ocak ayına iletişim trafiğiniz yoğun başlıyorsunuz. Kurduğunuz yeni kontaklar sayesinde iş çevrenizde yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Kardeşinizle ilgili gelişmeler olabilir. Yeni eğitimlere başlamak ilginizi çekebilir. 6 Ocak Oğlak’taki parçalı Güneş tutulması aşk hayatınıza ve çocuğunuza vurgu yapacak. Aşk hayatınızda yeni bir başlangıcın başında olabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. 13 Ocak tarihinde Jüpiter’in Neptün ile açısı partnerinizle aranızda gerginlik yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi gözünüzde olduğundan fazla büyütmeniz hayal kırıklıkları yaratabilir. Ailevi bir meselede de kalbiniz kırılabilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar sağlığınız iyiye gidebilir. Daha zinde hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Ofis ortamına gücünüzü kanıtlandığınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulmasında sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Ufak bir ihmaliniz hastanede vakit geçirmenize sebep olabilir. Geçmişinizi sürekli düşünmeniz kendi içinizde öfke patlamalarına sebep olabilir. 24 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat’a kadar sağlık dumurunuzla ilgili bir haber alabilirsiniz. Bir test veya tahlil sonucunuz çıkabilir. İş hayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz.

Şubat ayına ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Aileden birinin sağlık sorunuyla ilgili destek olmanız gerekebilir. Evinizde ufak değişiklikler yapmak enerjinizi yükseltebilir. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart’a kadar aşk hayatınızda şansınız çok açık. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Partnerinizle olan sorunlarınız yerini romantik bir ilişkiye bırakabilir. Medikal sorunlardan dolayı çocuğunuz olmuyorsa bu dönemde mutlaka deneyin. Hayırlı haberi alabilirsiniz. Çocuğuyla ilgili beklentiniz varsa beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. İş hayatınızda yeniliklere hazır olun. Bulunduğunuz şirkette pozisyonunuz artabilir. Sağlığınızla ilgili şifa bulabileceğiniz yeni bir tedaviyle karşılaşabilirsiniz. 10 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan’a kadar eşiniz veya sevgilinizi ilgilendiren bir konuyla iligli haber alabilirsiniz. Aranızda soğukluk varsa karşı taraftan barışmak için ilk adım gelebilir. 14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart’a kadar seyahat planları yapabilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek ruhunuza iyi gelecektir. Akademik hayatınıza, yurt dışı bağlantılı işlerinize enerjinizi harcayabilirsiniz. Başvuru ya da evrak teslimi yapacaksınız son dakikaya bırakmayın. 19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart’a kadar evlilik hayatınızda aranızdaki aşkın güçleneceği bir dönemde olacaksınız. İlişkisi olanlar ciddiyete giden adımlar atabilir. 19 Şubat’ta Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana gelecek. Sizin burcunuzda gerçekleşecek bu dolunayda sinirleriniz gergin olabilir. Ani tepki vermekten kaçının. Hayatınızda bazı aksilikler ve gecikmeler olabilir. Öfkenizi gereksiz yere partnerinizden çıkartmayın.

Mart ayına aşkla başlıyorsunuz. Yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hoşlandığınız kişinin de size karşı ilgisi olduğunu görebilirsiniz. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart’a kadar ofis ortamında elde ettiğiniz başarılarla parlayabilirsiniz. Yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz. Maddi olanakları fazla olan bir teklif alabilirsiniz. Sağlık problemleriniz de iyi yönde gelişmeler kaydetmeye başlayacak. En güzeli ise ruhen pozitif olacaksınız. Karamsarlık yerine yüzünüz hep gülecek. Yeni bir evcil hayvan edinmeyi düşünebilirsiniz. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası eşinizle veya sevgilinizle aranızda gergin durumlar oluşabilir. Partneriniz hakkında bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz. Unutmayın retro yalan bilgi getirir. Size söylenenler dedikodudan başka bir şey olmayabilir. Önce partnerinize gerçeği sorun. Ortak iş açmışlar varsa işleri yavaş ilerleyebilir. 6 Mart’ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay retronun negatif etkisini kurtarmaya geliyor. Retroya rağmen bazılarınız yeni bir ilişkiye yelken açabilir. Fakat hemen duygularınızı belli etmeyin. Retro bittikten sonra bu konuya odaklanın. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca hayatınızda değişimler yaşayacaksınız. Bu değişim ne olursa olsun arkanıza dönüp baktığınızda iyi ki yapmışım diyeceksiniz. Hayatınızın en mutlu dönemleri sizi bekliyor. Akademik hayatınızda ani bir değişiklik yapabilirsiniz. Yurt dışına taşınmayı veya orada çalışmayı düşünebilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz varsa bu konularda eğitim alabilirsiniz. Hatta profesyonelliğe de dökebilirsiniz. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar maddi durumunuzda güçleneceğiniz bir dönem olacak. Elinize beklediğinizden daha fazla para geçebilir. Bunu borçlarınızı kapatmak için kullanabilirsiniz. 21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay tam da bu ekonomik güçlenmeniz başlamışken bir uyarıyla geliyor. Eğer düşünmeden bir anda para harcarsanız elinize geçecek paralar da bir anda gidebilir. İnternet üzerinden para işlemleri yaparken dikkatli olun. 26 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar evlilik tekliflerine hazır olun. İlişki ve evlilik hayatınızda altın döneminiz başlıyor. Evliliğinde sorun olanlar bitti derken tam tersi büyük bir aşkla yoluna devam edebilirler. Karşı taraftan hiç olmadığı kadar ilgi görebilirsiniz. Romantik bir dönemde olacaksınız. Ortak iş açmışlar varsa maddi kazancı yüksek olan bir projeye imza atabilirler. 28 Mart’ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar kariyerinizde yoğun bir dönemde olacaksınız. Tüm enerjinizi işinize harcayabilirsiniz. Yeri geldiğinde bazı konular için savaşmanız gerekebilir. Ama bu emeklerinizin sonucun güzel bir kariyer başarısı veya teklifi sizleri bekliyor olacak.

Nisan ayının başında sağlığınız ön planda olacak. Kendinizi ihmal etmemeye dikkat edin. Duygusal olacağınız zamanlarda yaşayabilirsiniz. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, ekonomik durumunuzla ilgili yeni bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatmak için yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. 10 Nisan’da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos’a kadar ailenizi ilgilendiren konularda işler yavaş ilerleyebilir. Bir ev almak istiyorsanız bu süreç uzayabilir. Çok aksilik olmasa da bazı durumlardan ötürü geç taşınmanız gerekebilir. 17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar eşinizin geliriyle ilgili bir artış olduğuna dair haber alabilirsiniz. Sizin de kredi başvurunuz varsa onaylandığını öğrenebilirsiniz. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin. Cüzdan, para, mücevher gibi eşyalarınız göz önünde olsun. İnternetten işlem yapmayın. Parayla ilgili negatif enerji aldığınız bir günde olacaksınız. 20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar pozitif gelişmelere hazır olun. Olumlu haberler aldıkça enerjiniz yükseliyor. Eğitim hayatınızda başarılı işlere imza atabilirsiniz. Seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. 20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar miras haberi alabilirsiniz. Bu durum beklediğinizden fazla bir tutar olabilir. Maddi olanaklarınızın arttığı bir dönemde olacaksınız. Ameliyat olma durumunuz varsa başarılı bir operasyon geçirebilirsiniz. 24 Nisan’da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar partnerinizin üzerinde kontrolcü tavırlarınız aranızda gerginliklere sebep olabilir. Aynı tutum çocuğunuza karşı da olabilir. Biraz oluruna bırakmalısınız. 30 Nisan’da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül’e kadar aşk hayatınızda gerçekleri göremeyeceğiniz bir dönem olabilir. Belki de görüp bir şans daha vermek istediğinizden kararsız olabilirsiniz. Bu dönem içerisinde ilişkinizde ciddi kararlar alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla da sorun yaşayacağınız bir süreçte olabilirsiniz.

Mayıs ayına ilişkinize ve evliliğinize odaklanarak başlıyorsunuz. Hassas olduğunuz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Karşı taraftan sevgiyi daha fazla görmeye ihtiyacınız olabilir. 5 Mayıs’ta 14 derece Boğa burcundaki yeniay size yeni umutlarla geliyor. Aklınıza eyleme geçirmek istediğiniz planlar için harekete geçebilirsiniz. Akademik hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yurt dışı bağlantınız varsa yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Daha fazla evreni anlamak adına felsefe, astroloji gibi konulara ilginiz artabilir. 15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar eğitim hayatınızda başarılarınızla parlayabilirsiniz. Uluslararası çevrede iş yapıyorsanız kariyer başarınız herkes tarafından takdir edilebilir. 19 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcundaki dolunay esnasında elektronik aletlerinize dikkat edin. İletişim kurarken insanlara karşı agresif olabilirsiniz. Tepkilerinizde sakin olun. Kardeşinizle de gerginlikler yaşayabilirsiniz. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar iş hayatınızda güçlendiğiniz bir dönemde olacaksınız. Yaptığınız işte zirveye koşabilirsiniz. 21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Her telefona cevap verin. Hayatınızın şansı olabilir.

Haziran ayına başladığınızda seyahat planları gündeminizde olabilir. Enerjik bir başlangıçla bu aya merhaba diyorsunuz. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay geleceğinize yönelik yapmak istedikleriniz için size güç verecektir. Uzun zamandır planladığınız ama harekete geçemediğiniz durumlarda karşınıza bir fırsat çıkabilir. 4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar arkadaşlarınız vasıtasıyla yeni haberler alabilirsiniz. Bu bir kişiyle veya yaşanan bir olayla ilgili de olabilir. Çevrenizdeki insanların sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. 9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar kariyerinizde en güzel zamanlarınızı yaşayabilirsiniz. HEm maddi hem manevi getirisi yüksek bir iş kapınızı çalabilir. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay aile içinde gerginlik yaratabilir. Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Evin içinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalara açık bir gündesiniz. 21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar ilişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri odluğunu fark edebilirsiniz. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar sosyal yönünüz ön planda olacak. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlık durumunuzla alakalı bir haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönem, rüyalarınıza dikkat edin.

Temmuz ayına kariyer konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz. 2 Temmuz tarihinde Mars Aslan burcunda geçiyor. 18 Ağustos’a kadar sessiz veya çekingen kaldığınız konularda artık harekete geçebilirsiniz. Seviyorsanız belli edin. Haksızlığa uğruyorsanız savaşınızı verin. Mutlaka karşılığını bulacaksınız. Sağlığınızla ilgili bir ameliyat ihtimali olabilir. 2 Temmuz 10 derece Yengeç burcundaki Güneş tutulması sizlere yeni kapılar açmak için şans getirecektir. Tabii ki eskiyi arkanızda bırakmanız gereklidir. 3 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar sizi bulunduğunuz çevrede bir üst basamağa taşıyacak şanslı durumlar yaşayabilirsiniz. 8 Temmuz Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Size konulan bir teşhis varsa mutlaka ikinci bir doktora daha gözükün. Zaman zaman aklınız geçmişteki olaylara takılabilir. 17 Temmuz 24 derece Oğlak burcundaki parçalı Ay tutulması aşk hayatınızda agresif durumlara yol açabilir. Partnerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Gerçekleri yüzüne vurmanız sert bir tepki almanıza sebep olabilir. Çocuğunuzla ilgilide stresli zamanlar geçirebilirsiniz. 19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Arkadaş ortamınızda sizden saklanan şeyleri öğrenebilirsiniz. Herkesle özelinizi paylaşmamaya dikkat edin. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar hayatınızdan çıkarmanız gerekenleri, size düşük enerji veren şeyleri temizliyorsunuz. Yeni bir hayata merhaba demek için önce eskiyi silmek gerekir. 28 Temmuz tarihinde Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos’a kadar eski sevgilinizin veya eşinizin geri dönmek istediğine dair haber alabilirsiniz.

Ağustos ayının başında 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Sağlığınızı ilgilendiren yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Enerjinizi yükseltmek için yeni kişisel gelişim çalışmalarına başlayabilirsiniz. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Ailevi konularda yavaş ilerleyen süreçlerinizde şans tekrardan geliyor. Evinizle ilgili değişiklik yapmak için de uygun bir yer bulabilirsiniz. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar kendinizle ilgili aldığınız kararlarda şüphe duyabilirsiniz. Acaba doğru mu yapıyorum yoksa değişim bana göre değil miydi karamsarlığına girebilirsiniz. Unutmayın değişim en güzel seçenek sizin için. Ara sıra sorgulamanız doğal olacaktır. Bu dönem yapacağınız seyahatlerde rötarlar, aksilikler yaşanabilir. 15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ofiste gergin bir gün geçirebilirsiniz. Altınızda çalışan kişilerle tartışmalı bir süreç yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza önem göstermelisiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar kendinizle ilgili harekete geçiyorsunuz. Kendiniz ne istiyorsunuz onun için mücadele vereceksiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için azimle çalışacaksınız. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yaratabilirsiniz. 21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Yıldız gibi girdiğiniz ortamlarda parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. Sizlerin en güçlü olacağı dönem başlıyor. Doğum günlerinizin kutlandığı mutlu olduğunuz bir süreçte olacaksınız. 23 Eylül’e kadar Güneş’ten aldığınız destekle gerçekleştirmeyeceğiniz hiçbir şey yok. Olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönemdesiniz. 29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar kendiniz geliştirmek için yeni konulara merak salabilirsiniz. Fazla detaycı tavırlarınız partneriniz tarafından eleştirilebilir. Sizin sorduğunuz sorular kendisini sorguladığınızı düşündürtebilir. 30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek sizin burcunuzdaki bu güzel enerjiyle tek yapmanız gereken dilek tutmak olmalı. Yeni başlangıçlar siz çabalamadan bile önünüze gelebilir.

Eylül ayına yüksek bir enerjiyle başlayabilirsiniz. Kafanızdaki sorular, belirsizlikler enerjinizi düşürüyordu. Artık hepsini hayatınızdan temizlediğinizi düşünürseniz gelecek daha güzel olacaktır. İlerleyen günlerde ise maddi olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili de gelişmeler yaşanabilir. 14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Bugün özellikle partnerinize karşı sakin tepkiler verin. Evlilik ve ilişki hayatınızda gergin bir süreç geçirebilirsiniz. Ortak iş açmışsanız ortağınızla ters düştüğünüz noktalar olabilir.14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar ekonomik durumunuz ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Maaşınıza zam veya aklınızda olmayan bir prim olabilir. 14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar gelirinizi ilgilendiren güzel gelişmeler devam edecektir. Paranızın bereketinin arttığı bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlara para yatırabilir ve beklediğinizden fazla karşılığını alabilirsiniz. 18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Aşk hayatınızda kararsız kaldığınız konularda artık net olarak kendinizi belli edeceksiniz. Kalıcı mı olmasını istiyorsunuz bu ilişkinin yoksa artık bitme vaktimi geldi bunun kararını verebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili netleşmeyen bir konu açıklığa kavuşabilir. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar finansal gücünüz iyice artmaya devam ediyor. 28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da bu konulara ışık tutacak. Yeni bir gelir kaynağı hayatınızda beklemediğiniz derecede refaha erebileceğiniz fırsatları beraberinde getirebilir.

Ekim ayının başında iletişim yönünüzle birçok fırsatı kendinize çekebilirsiniz. Kardeşleriniz veya akrabalarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. 3 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık’a kadar yeni eğitimlere merak duyabilirsiniz. Kültürel yönünüz ön planda olacak. Bilgiye, öğrenmeye hevesli olacağınız bir süreçte olacaksınız. 3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. 4 Ekim’de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar geliriniz arttırmak için çok emek harcayacağınız bir dönemden geçebilirsiniz. 8 Ekim’de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar özellikle insan iletişiminin ön planda olduğu sektörlerde çalışıyorsanız, sektörünüzde parlayacağınız bir konuma gelebilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanlar size yeni fırsatlar sunabilir. 14 Ekim’de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Maddi durumunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Beklemediğiniz bir borç karşınıza çıkabilir. İnternet üzerinden de alışveriş yaparken bilmediğiniz yerlere kart bilgisi vermeyin. Kopyalanabilir ileride sizi sıkıntıya sokabilir. Önünüze gelen borç eşinize de ait olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. 23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 22 Kasım’a kadar eğitim hayatınızda beklediğinizden daha çok başarı gösterebilirsiniz. İletişim trafiğiniz yoğunlaşıyor. Tempolu bir çalışma ortamında olabilirsiniz. Ara sıra mola vermeyi ihmal etmeyin. 28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay kardeşinizle ilgili yeni bir başlangıca işaret edebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Araştırma dürtünüz ön planda olacak. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar elektronik aletlerinize çok dikkat edin. Retro başlamadan kesinlikle her şeyi yedekleyin. İnsanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara açıksınız. Attığınız mailler veya mesajlar iletilmemiş olabilir. Aksiliklere sakin tepki vermeye çalışın.

Kasım ayının başlangıcında daha çok ailenize vaktinizi harcıyorsunuz. 1 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna girmesiyle bu durum daha da önem kazanıyor. 26 Kasım’a kadar ailenizde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. Bir kişinin sağlık durumu düzelebilir. Yeni bir ev alabilirsiniz. Uzun zamandır hayal ettiğiniz bir aile ortamına sahip olabilirsiniz. Aileye yeni biri katılabilir. Bir evlilik de olabilir bir bebek haberi de gelebilir. 12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Seyahatleriniz esnasında dikkatli olmalısınız. Tüm değerli eşyalarınızın yanında olduğundan emin olun. Aracınızı dikkatli kullanın. Akademik hayatınızda gergin bir gün yaşayabilirsiniz. Yurt dışı başvurularınız ya da işleriniz varsa tüm belgeleri iki kere kontrol etmenizde fayda var. 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar enerjinizi daha çok çevrenizdeki insanlara harcayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabanız size ihtiyaç duyabilir. Onları yönlendirebilecek fikirler verebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde çok emek vermeniz, savaşmanız gereken durumlar olabilir. Siz emek verdikçe karşılığı beklediğinizden iyi olacaktır. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar ailevi bağlarınızı pekiştiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zor anlarınızda aileniz hep destek olabilir. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Yalnızsanız bu dönem içerisinde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konu hayırlı sonuçlanabilir. Çocuğunuz olmuyorsa mutlaka bu dönem tekrardan deneyin. Güzel haberi alabilirsiniz. 26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. Aile içinde yeni bir döneme merhaba diyebilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. İlişki ve evlilik hayatınızda daha net olacağınız bir süreçte olacaksınız. Kafa karışıklıklarınız son bulacak.

Aralık ayına sağlık konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Eski bir rahatsızlığınız için tekrardan tahlil yaptırmanız gerekebilir. Ofis yaşantınızda da yoğun olacağınız günler olabilir. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020’ye kadar şans ve bereket gezegeni aşk hayatınıza ve çocuğunuza şans vermeye geliyor. Bir sene sürecek bu etkide artık bekar Başak burcu kalmayabilir. Beklediğiniz aşk karşınıza çıkabilir. Çocuğuyla ilgili beklentisi olanlar çok güzel bir sene geçirebilirler. Medikal sorunlardan ötürü çocuğunuz olmuyorsa bir sene içinde mutlu haberi alabilirsiniz. 9 Aralık’ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık’a kadar ailecek sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Kariyer hayatınızda gergin olabilirsiniz. 20 Aralık’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020’ye kadar sağlığınızla ilgili güzel ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Çalıştığınız ofiste başarılarınızla parlayabilirsiniz. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar aşk hayatınızda aşkınızın pekiştiği, partnerinizle romantik dakikalara geçireceğiniz bir dönemde olacaksınız. 26 Aralık’ta 4 derece Oğlak burcunda halkalı Güneş tutulması meydana gelecek. Hayatınızda yeni yapacağınız işlerde destek olacaktır. Sadece isteyin ve işin altına koyulun. 29 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar partnerinizle veya çocuğunuzla ilgili beklediğiniz haberi alabilirsiniz.

Kaynak : mynet.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları