loading
close
SON DAKİKALAR

Başarana Kadar!

Başarana Kadar!
Tarih: 26.04.2016 - 11:01
Kategori: Sendika

Ahmet Güngör; Bütün Mazlumların bildiği,emperyalizmin ve her dönem işbirlikçilerinin acısını hiç unutmadıkları yenilgileri bu topraklarda oldu, olacak; çünkü BAŞARANA KADAR mücadele edeceğiz.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Disiplin Kurulu Başkanı ve Eğitim-İş İstanbul 2 Nolu Şube Yönetim Kurul Üyesi Ahmet Güngör, Türkiye'de Hükümet tarafından fütursuzca sözü edilen Yeni Anayasa ve Laiklik tartışmaları hakkında görüşlerini istanbulgercegi.com'a açıkladı...

Güngör'ün konu hakkında açıklamaları şöyle: 

''Bu şahısların ortak eylem ve idraksiz kabulleri her zaman Cumhuriyet değerlerini aşındırmak ve Cumhuriyetimizin temeli Laiklik ilkesini yok ederek nakli hayatlarını dayatmak olmuştur.

Tarih bu türden hevesleri her coğrafyada görmüş,hatta bunun gerçekleştiğini sananlar emperyalizmin kullanışlı cahillerinin ve katillerinin bulundukları her yeri nasıl cehenneme çevirdiklerine şahit olmuştur.

Hiç saklamaya yumuşatmaya gerek duymadan evelemeden gevelemeden açıkca söylüyorlar artık,yıllardır haykırıyoruz bu yolun sonu budur,kastedilen hayattır nefestir candır insan olmanın onurudur aşktır sanattır çocuklardır, insanı insan yapan ne varsa yok etmek istiyorlar.

Daha açık ne diyecekler,anlaşılması için daha ne diyecekler?

İsmi ve cüssesi bahsedilmeye değmez, Cumhuriyet sayesinde kursağı,cüzdanı tıka basa dolu,günah defterleri halka, Cumhuriyete ve yoksul çocuklarına düşmanlık ciltleri olmuş bunların.

Anlamak için daha ne diyecekler,ne yapacaklar?

Bunlara selam vermek bile bu topraklardan akıp giden tarihe ve insanlığa kara lekedir,temizleyecek vicdan ve hoşgörü bulunamayacaktır.

Dayanışma ve başarana kadar mücadele bizim genlerimizde var.Bunların kirli ve çürümüş ağlayanı olmuş beslemeliğine hiç kimseyi muhtaç bırakmadan dayanışma ve açı yoku yoksulu altta kalanı olmayan adil,eşit,özgür ve kardeşce bir hayat bir düzen kurmak bizim işimiz.

Bütün Mazlumların bildiği,emperyalizmin ve her dönem işbirlikçilerinin acısını hiç unutmadıkları yenilgileri bu topraklarda oldu, olacak; çünkü BAŞARANA KADAR mücadele edeceğiz.

Bu kavga Hürriyet kavgasıdır demiş şair.

Bu kavga dayanışma ve başarana kadar mücadele edebilecek önderi Mustafa Kemal olanların ve nice kahramanların kavgasıdır.

İhtiyacımız olan çalışkan olmak ve halka sadece gerçekleri göstermek.

Ahmet Güngör 
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu 
Disiplin Kurulu Başkanı 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları