loading
close
SON DAKİKALAR

Başbakan Yıldırım'dan İsrail Büyükelçiliği diplomatına iftar daveti

Başbakan Yıldırım'dan İsrail Büyükelçiliği diplomatına iftar daveti
Tarih: 27.06.2016 - 07:41
Kategori: Gündem

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi için anlaşmaya varılmasının ardından her iki ülkeden de önemli açıklama ve hamleler geliyor.

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi için anlaşmaya varılmasının ardından her iki ülkeden de önemli açıklama ve hamleler geliyor. İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Türkiye ile varılan anlaşmanın İsrail ekonomisi üzerinde "muazzam etkileri" olacağını söyledi. Öte yandan Başbakan Binali Yıldırım'ın bu akşam Çankaya Köşkü'nde büyükelçilere vereceği iftar yemeğine İsrail Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Amira Oron da davet edildi. Oron, bu davete olumlu yanıt verdi.

Reuters’ın haberine göre, İtalya'nın başkenti Roma'da ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüşmesinin ardından gazetecilere konuşan Netanyahu, Türkiye ile varılan anlaşmanın "önemli bir adım" olduğunu belirtti. Netanyahu, bu gelişmenin, İsrail ekonomisi üzerinde "muazzam etkileri" olacağını söyledi.

Hürriyet


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları