loading
close
SON DAKİKALAR

Başbakan’ın ziyaret ettiği yengesi öldü

Başbakan’ın ziyaret ettiği yengesi öldü
Tarih: 07.04.2012 - 12:09
Kategori: Gündem

Kanser tedavisi gören Bedriye Erdoğan, Kasımpaşa’daki evinde hayatını kaybetti

Başbakan Erdoğan’ın ölen ağabeyi Mehmet Erdoğan’ın eşi olan ve bir süre Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören Bedriye Erdoğan, Kasımpaşa’daki evinde hayatını kaybetti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, önceki gece yarısı Ankara’dan geldikten sonra eşi ve kızıyla birlikte Kasımpaşa’ya yaptığı sürpriz ziyaretin nedeni anlaşıldı.

Erdoğan’ın ölen ağabeyi Mustafa Erdoğan’ın eşi olan ve bir süre Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören Bedriye Erdoğan’ı ziyaret ettiği öğrenildi.

Erdoğan’ın, önceki gün ziyaret ettiği yengesi Bedriye Erdoğan, dün evinde hayatını kaybetti. 88 yaşındaki 4 çocuk sahibi Bedriye Erdoğan’ın cenazesi bugün, öğle vakti Kasımpaşa Merkez Camisi’nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. 

Bedriye Erdoğan’ın Keçeci Mahallesi’ndeki 25 yıllık komşusu Fahri Bekçi, Erdoğan’ın son günlerine ilişkin şunları söyledi: “Bedriye teyze yaşadığı sürece mahalledeki komşularına çok destek oldu. Yıkım sürecinde protestolara katıldı, Ankara’ya Başbakan’ın yanına gitti, konu ile ilgili konuştu.

Başbakan Bedriye teyzeyi ölmeden bir gün önce ziyaret etti, biz de o ziyaretten iki saat önce dua okumak için gitmiştik yanına. Sadece gözleriyle konuştu. Son 4 ayda yatağa düşmüştü, ondan önce sağlığı iyiydi. Birden bire kötüleşti. Çok otoriter bir kadındı. Büyüklerin tabiriyle Bedriye teyze tam bir Osmanlı kadınıydı, herkes ondan çekinirdi.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları