loading
close
SON DAKİKALAR

Başına mermer düşen figüran öldü

Başına mermer düşen figüran öldü
Tarih: 13.02.2012 - 09:53
Kategori: Gündem

Şişli'de yolda yürürken kafasına bir binanın üst katından mermer düşen, dizilerde yardımcı oyuncu (figüran) olarak görev yapan 49 yaşındaki Hasan Küsmüş hayatını kaybetti

Küsmüş’ün en son "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide figüran olarak oynadığı öğrenildi. Gülbağ Mahallesi Şahinler Sokak’ta saat 10.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti. Son olarak "Muhteşem Yüzyıl" başta olmak üzere pek çok dizide yardım oyuncu (figüran) olarak oynayan Hasan Küsmüş, kahvaltılık almak için evinden çıktı.

Markete doğru yürüyen Hasan Küsmüş’ün başına, 6 katlı bir binanın en üst katında bulunan ve yağmurun etkisiyle zarar gören mermer kaplamaları düştü. Ağır yaralanan Küsmüş, kanlar içinde yere yığıldı. Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hasan Küsmüş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İngilizce, Almanca ve Arapça olmak üzere 3 yabancı dil bildiği belirtilen Küsmüş’ün bir ajansa bağlı olarak dizilerde figüran olarak oynadığı öğrenildi. Hasan Küsmüş’ün cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları